News

O schelă de construcții din București a căzut în mijlocul bulevardului! Traficul a fost blocat. VIDEO + FOTO

21.06.2019 | 18:37
Schelă căzută pe bulevardul Barbu Știrbei din București *foto: facebook Raluca Stan

O schelă din zona Știrbei Vodă a căzut efectiv în stradă! Schela era poziționată în zona Calea Victoriei – Bulevardul Știrbei Vodă. Schelele au căzut în mijlocul străzii și au blocat traficul. Din primele informații se pare că nu s-ar fi înregistrat victime.


UPDATE, ora 18:30 Brigada Rutieră a confirmat faptul că traficul a fost restricționat pe bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei şi strada Academiei, ambele sensuri de circulaţie informează Brigada Rutieră.


O schelă de construcții a căzut în mijlocul capitalei!

Schela era folosită pentru renovarea blocului. Din cauza vremii nefavorabile, schela a căzut în mijlocul bulevardului. Potrivit Digi24, din primele informații nu s-ar fi înregistrat victime. Cu toate acestea, imaginile sunt destul de înfricoșătoare.

Furtuna puternica in Bucuresti :(… Filmam exact in momentul cand s-au prabusit schelele de pe un bloc in renovare pe Stirbei Voda. Un coleg a sunat la 112. Sper ca nu e nimeni ranit pentru ca era trafic destul de busy si toate au cazut in strada. ?

Gepostet von Daniel Vijoi am Freitag, 21. Juni 2019

Și martorii susțin că, din fericire, nu existau muncitori pe schele:

„Dacă aveți treaba pe Știrbei Vodă mai bine uitați, pt ca din cauza furtunii au căzut prelata si schelele de pe un bloc cate este în consolidare si e totul blocat. Ca tot scria ceva de primăria Bucurestiului pe prelata aia… Partea bună e că fiind vineri, bineînțeles că nu era picior de muncitor la ora 17 pe schele!”

, a scris bucureșteanca Raluca Stan pe facebook, cea care a și publicat o poză pe rețeaua de socializare.

Dacă aveți treaba pe Știrbei Vodă mai bine uitați, pt ca din cauza furtunii au căzut prelata si schelele de pe un bloc…

Gepostet von Raluca Stan am Freitag, 21. Juni 2019

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE