Life

O stewardesă dezvăluie un secret al companiilor aeriene. De ce nu ar trebui să bei cafea sau ceai la bordul avionului

O stewardesă a dezvăluit pe Tik-Tok un secret al companiilor aeriene. Însoțitoarea de zbor a precizat de ce nu este bine să consumi ceai sau cafea  ce aparțin aeronavei.
11.07.2022 | 15:32
O stewardesa dezvaluie un secret al companiilor aeriene De ce nu ar trebui sa bei cafea sau ceai la bordul avionului
O stewardesă spune de ce să nu bei ceai sau cafea din avion. Sursa foto: Delish
ADVERTISEMENT

Mărturisirile unei stewardese au devenit virale pe Tik-Tok. Însoțitoarea de zbor a dat în vileag companiile aeriene, sfătuindu-i pe oameni să nu mai consume niciodată ceai sau cafea din aeronavă.

De ce să nu consumi cafea și ceai oferite de însoțitorii de zbor. Detaliul pe care îl ignoră companiile aeriene

Cierra Mistt, stewardesă cunoscută pe platforma de socializare, a mărturisit că ceaiurile și cafelele oferite din avion sunt toxice. Asta din cauză că apa lor provine dintr-un rezervor care nu este curățat aproape niciodată, ci doar în cazurile în care se sesisează ceva foarte grav sau se strică, transmite Mirror.co.uk

ADVERTISEMENT

Videoclipul femeii a strâns șapte milioane de vizionări. Mai mult, i-a uimit pe toți când a dezvăluit că ea nu a consumat niciodată ceai și cafea din avion.

”Secrete despre piloți și însoțitori de zbor”, și-a intitulat postarea Cierra Mistt, după care a făcut următoarele destăinuiri:

ADVERTISEMENT

”Dacă nu suntem super disperați, nu vom bea cafeaua sau ceaiul care sunt furnizate în avion. Apa pe care am folosit-o pentru cafea și ceai provine din același loc – și ghiciți ce?

Nu se curăță niciodată.Și, în timp ce compania aeriană le poate spune pasagerilor că fac teste regulate de calitate a apei, ni se spune că durează aproximativ șase până la nouă luni până se va face chiar și un test pe un avion.

ADVERTISEMENT

Nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”, a spus Cierra Mistt pe Tik-Tok.

Oamenii au rămas șocați de dezvăluirile stewardesei

În timp unii utilizatori au rămas șocați față de cele auzite, alții și-au exprimat scepticismul. Unii oameni și-au jurat că nu vor mai bea niciodată apă și cafea din avion.

”Mulțumim pentru sfaturi…cu siguranță nu mai beai niciodată apa aia nenorocită”, a răspuns un internaut.

ADVERTISEMENT

Un altul a fost de acord, spunând: Nu voi mai bea decât dacă TREBUIE absolut să fac asta”.