News

O studentă din Cluj a fost găsită moartă în apartament. ”Era mereu binedispusă”

Tragedie în Cluj. O studentă din Cluj a fost găsită moartă în apartament.
31.10.2021 | 20:48
O studenta din Cluj a fost gasita moarta in apartament Era mereu binedispusa
ADVERTISEMENT

O fată de doar 20 de ani, studentă în Cluj, a decedat în apartamentul în care stătea cu chirie.

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

ADVERTISEMENT

”Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat”, au transmis colegii studentei.

Studentă din Cluj, găsită moartă în apartament. ”O inimă bună a încetat să mai bată”

Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Tânăra suferea şi de diabet, conform Bistriţeanul.ro.

ADVERTISEMENT

Fata avea doar de 20 de ani și era absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa. A fost găsită în casă, în stop cardio-respirator.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre decesul studentei de la Facultatea de Psihologie din Cluj.

ADVERTISEMENT

”O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii fetei.

Vestea tragică i-a afectat enorm pe colegii tinerei de la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

ADVERTISEMENT

”Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis aceștia, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT