News

O suceveancă și-a bătut concubinul până l-a băgat în spital. De la ce a pornit conflictul

O femeie dintr-un sat sucevean și-a lovit concubinul cu atâta sălbăticie încât bărbatul a juns la spital și va avea nevoie de două luni de îngrijiri medicale.
30.07.2022 | 16:02
O suceveanca sia batut concubinul pana la bagat in spital De la ce a pornit conflictul
Victima va avea nevoie de peste 60 de zile de îngrijiri medicale Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Femeia din Dărmănești, Suceava, a fost arestată preventiv de judecători pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Bărbatul a fost lovit în mod repetat cu un par, dar și cu o lopată sau un hârleț.

O suceveancă și-a bătut concubinul până l-a băgat în spital

Victima, în vârstă de 50 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care necesită peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații adunate de anchetatori, citate de Monitorul de Suceava, Mihaela Bodnariuc, în vârstă de 50 de ani, aflată în locuința comună, pe fondul unui conflict, l-ar fi lovit în mod repetat pe concubinul său cu un picior de la scaun, provocându-i multiple leziuni.

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 19 spre 20 iulie

Ancheta ulterioară a polițiștilor, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a arătat că agresiunea s-a petrecut pe mai multe etape, de la cârciuma satului și până acasă la cei doi.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au ridicat probe, imagini video, iar femeia a fost dusă inclusiv la reconstituirea faptei.

Conflictul a izbucnit în cârciumă

Astfel, anchetatorii au flat că cei doi au vizitat mai multe localuri din sat, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat. Potrivit imaginilor video, rezultă că femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma în zona capului, în interiorul unui local.

ADVERTISEMENT

După acest moment, bărbatul a părăsit localul, urmat la două minute de concubina sa. În drum spre casă, bărbatul a primit cea mai gravă lovitură. El a fost lovit din spate, în zona capului, cu o lopată sau cu un hârleț.

Plin de sânge, bărbatul a ajuns acasă, în curte, unde a mai fost lovit de femeie, inclusiv în mod repetat cu un obiect din lemn.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul anchetei, prin curtea casei și în locuință au fost găsite foarte multe urme de sânge.

Agresoarea a fost cea care l-a târât spre casă pe bărbat, însă, cum nu i-a putut opri sângerarea de la cap, a apelat la o vecină, iar aceasta a convins-o să cheme urgent ambulanța.

Deși s-a înteles cu victima sa să nu declare nimic din cele întâmplate pentru a nu avea probleme cu poliția, femeia a recunoscut până la urmă agresiunea, negând doar lovitura aplicată cu lopata sau hârlețul.

Protagoniștii, cunoscuți ca iubitori de alcool

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au încadrat faptele la infracțiunea de violență în familie, într-o formă agravantă, având în vedere leziunile grave suferite de bărbat, care necesită 64-65 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi concubini sunt cunoscuți ca mari consumatori de alcool și au mai avut anterior scandaluri și agresiuni care au fost reclamate la Secția Rurală de Poliție Dărmănești.

Femeia a fost reținută în arest marți, iar miercuri, 27 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatei.

Judecătoria Suceava a admis propunerea și a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele inculpatei.

Femeia poate contesta măsura arestării preventive le Tribunalul Suceava și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a judecătorilor.

ADVERTISEMENT