Ronnie O’Sullivan a explicat cum a ajuns în posesia celebrului tricou cu “Doar Dinamo Bucuresti!”

Tibi Demeter   
in Dinamo
12/04/2018, 16:25
Ronnie O’Sullivan a explicat cum a ajuns în posesia celebrului tricou cu “Doar Dinamo Bucuresti!”

Ronnie O’Sullivan, campion mondial în cinci rânduri, a fost la Bucureşti de două ori pentru diferite acţiuni şi este printre cei mai iubiţi jucătorii de snooker în România. Ronnie a apărut în urmă cu ceva vreme într-un tricou al fanilor dinamovişti în timp ce se afla la sala de fitness şi a explicat cum a ajuns să poarte acest tricou.

“Nu stiu cu adevarat…Mi se dau foarte multe lucruri. Nu există o poveste în spatele lui, cu adevărat, în afară de faptul că am fost în România şi nu aveam un tricou la un antrenament cu băieţii, aşa că mi-au zis “uite un tricou” şi m-am gândit că este un tricou bun pentru a merge la sală sau la alergat, la antrenamente. L-am pus pe mine fară să realizez. Toată lumea din România l-a remarcat. Chiar şi eu am fost surprins de ce s-a întâmplat”, a spus Sullivan pentru Eurosport România.

O’Sullivan luptă pentru un nou titlu mondial

Ronnie se pregăteşte în această perioadă de Campionatul Mondial de snooker, găzduit ca în fiecare an la Crucible Theatre.  Întrecerea din Marea Britanie debutează pe 21 aprilie şi se va încheia pe 7 mai.

Închide ×