Video. Egalul lui O’Sullivan! Stuart Bingham a reuşit un nou break maxim la China Open

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
04/04/2018, 15:22
Video. Egalul lui O’Sullivan! Stuart Bingham a reuşit un nou break maxim la China Open

La doar 24 de ore după ce a realizat break-ul de 147 de puncte, O’Sullivan a aflat că va trebui să împartă premiul de 42.000 de lire sterline cu fostul campion mondial Stuart Bingham, care a reuşit şi el punctajul maxim pentru a patra oară în carieră.

Stuart Bingham, locul 15 în clasamentul mondial, a reuşit break-ul maxim în jocul şapte al meciului cu Ricky Walden din turul doi de la China Open. Bingham s-a impus cu 6-5 şi va juca în optimi cu învingătorul partidei Graeme Dott – Chris Wakelin.

O’Sullivan a fost învins de un anonim

Marele campion de snooker Ronnie O’Sullivan a fost eliminat surprinzător, marţi, în primul tur la China Open, după ce a realizat break-ul maxim. O’Sullivan a fost învins, cu scorul de 6-2, în primul tur al competiţiei de englezul Elliot Slessor, locul 73 în clasamentul mondial

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×