Fotbal intern

O suporteră înfocată a celor de la U Cluj s-a sinucis înainte de Revelion! Mesajul dureros de adio

01.01.2021 | 20:09
O suportera infocata a celor de la U Cluj sa sinucis inainte de Revelion Mesajul dureros de adio
Alina Ioana Petruş, pe stadionul lui U Cluj. FOTO: facebook
ADVERTISEMENT

O clujeancă de 30 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor în ultima zi a anului 2020. Numele ei era Alina Ioana Petruş şi era suporter al echipei U Cluj.

Tânăra s-a spânzurat folosind un cablu de prelungitor, în camera ei, în cartierul Gheorghieni din Cluj Napoca. Trupul neînsufleţit a fost găsit de fratele ei, care a alertat Poliţia.

ADVERTISEMENT

Vecinii spun că era depresivă şi că avea mai multe urme de tăieturi pe braţe, scrie Bună Ziua Cluj. O anchetă pentru ucidere din culpă a fost deschisă, au precizat reprezentanţii IPJ CLuj.

Şi-a luat adio pe Facebook

„Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli străini au devenit totul. Datorită vouă m-am schimbat… Am învățat cui să îi mulțumesc și pe cine să ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprentă în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)…

ADVERTISEMENT

Aşa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Aşa că, profită de fiecare zi, fiindcă e unică!! Vă mulțumesc tuturor. Deși prematur, vă doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani, dragilor“, a scris tânăra cu câteva ore înainte de a fi găsită fără suflare.

În mod ciudat, cu trei zile înainte, Alina a avut o postare despre sinucidere.

Fană declarată a lui U Cluj

Alina era unul dintre fanii înfocaţi ai lui U Cluj, nu puţine fiind dăţile în care a fost zărită în tribunele stadionului Cluj Arena echipei iubite. Chiar şi pe Facebook şi declarat dragostea pentru „şepcile roşii“.

ADVERTISEMENT

„Când i”U”besti cu adevărat, nu renunti… Ramai alături cu mai multa încredere, susții cu mai multa putere, ramai optimist… Fiindcă numai din i”U”bire poți reuși sa renasti și sa mergi mai departe. Mereu cu sufletul alb-negru!! Numai “U”!!“, scria ea în 2016.

Alina Ioana Petruş, pe stadionul lui U Cluj. FOTO: facebook
Alina Ioana Petruş, pe stadionul lui U Cluj. FOTO: facebook

Moarte anchetată de poliţişti

Chiar dacă pare să fi fost vorba despre suicid, Poliţia a început cercetările în acest caz. „A fost găsită decedată în jurul orei 15:00, iar poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16:00, joi, 31 decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Cadavrul persoanei a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a survenit decesul persoanei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă“, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: