News

O tânără a fost răpită în plină stradă. Polițiștii s-au crucit când l-au prins pe făptaș

06.01.2021 | 22:59
O tanara a fost rapita in plina strada Politistii sau crucit cand lau prins pe faptas
O femeie a fost răpită de pe stradă în Constanța
ADVERTISEMENT

Răpirea unei fete din Constanța a alertat Poliția după ce mai mulți martori au sunat la 112 și au anunțat că tânăra a fost băgată într-o mașiă, cu forța.

După ce au vizionat imaginile cu incidentul de pe o camera de supraveghere, polițiștii au dat alarma și au pornit în căutarea făptașului.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc marți, 5 februarie, pe o stradă din Constanța, conform forțelor de ordine.

O tânără din Constanța a fost răpită în plină stradă

Pe imaginile de supraveghere se observă cum o tânără este luată pe sus de un individ și urcată într-o mașină. În momentul în care șoferul vrea să urce la volan, fata fuge din mașină și fuge într-un magazin.

Martorii au asistat neclintiți la incident, cel mai probabil de teamă, însă au sunat la 112 în momentul în care tânăra este târâtă spre mașină.

ADVERTISEMENT

Numărul de înmatriculare indicat de martori a ajuns la filtrele de polițiști care au fost instituite în toate localitățile, iar după o oră mașina a fost oprită în Hârșova.

Conform Antena 3, oamenii legii au avut o surpriză de proporții când l-au prins pe infractor. În realitate cei doi indivizi sunt iubiți, astfel că ambii au fost chemați la secție pentru declarații.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri s-ar fi certat, lucru care ar fi o obișnuință în relația lor, lucru care i-a șocat pe oamenii legii.

Femeia în vârstă de 31 de ani a refuzat să depună plângere împotriva iubitului ei, astfel că în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

ADVERTISEMENT

În data de 5 ianuarie 2021 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cercetările urmeză să fie efectuate de poliţia municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz”, anunță Focus Press.

ADVERTISEMENT