Life

O tânără a renunțat definitiv la pensat. Cum arată femeia la un an de când nu mai merge la salon

03.03.2021 | 19:45
O tanara a renuntat definitiv la pensat Cum arata femeia la un an de cand nu mai merge la salon
O tânără a renunțat definitiv la pensat. Cum arată femeia la un an de când nu mai merge la salon. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O tânără în vârstă de 31 de ani din Danemarca a luat o decizie neașteptată în urmă cu mai bine de un an, odată cu închiderea saloanelor de înfrumusețare din cauza pandemiei de coronavirus. Femeia nu se mai pensează deloc.

Eldina Jaganac a spus stop pensatului și epilării mustății în martie 2020, în condițiile în care femeile adoră să facă tot felul de tratamente și intervenții. Tânăra spune că a luat această decizie raportându-se la bărbații care au barbă sau mustață.

ADVERTISEMENT

Femeia din Copenhaga refuză să mai treacă pragul saloanelor de înfrumusețare de câteva luni bune, în ciuda faptului că sprâncenele au crescut destul de mult și chiar s-au unit în momentul de față. În plus, mustața este și ea destul de vizibilă.

O femeie a renunțat la epilat și pensat. Cum arată acum tânăra din Danemarca

„Înainte să-mi las sprâncenele și mustața să crească, am simțit că există opțiuni extrem de limitate pentru modul în care trebuie să arate femeile. În comparație cu bărbații, trebuie să cheltuim mai mulți bani și să pierdem mult timp pentru a ne aranja atunci când ieșim în public.

ADVERTISEMENT

Dacă un bărbat nu se bărbierește sau nu se pensează, nimeni nu observă. Nimeni nu comentează. Nu este este nimic ieșit din comun”, a spus Eldina Jaganac, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

Femeia din Danemarca care nu s-a mai pensat de un an
Femeia din Danemarca care nu s-a mai pensat de un an. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Tânăra este împăcată cu decizia luată în urmă cu un an, mărturisind că nu mai pierde timpul să se aranjeze atunci când iese în oraș. Femeia este împăcată cu aspectul ei fizic din ultima vreme, deși primește și vorbe grele din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Eldina Jaganac a declarat că este agresată adesea de bărbați pe stradă, aceștia spunându-i verde în față că nu o plac. Femeia primește cuvinte grele și jigniri, dar spune că nu se lasă afectată de aceste momente neplăcute.

„Bărbații țipă la mine să îmi smulg sprâncenele și mustața, dar eu le consider o binecuvântare. Acum, am ales să mă concentrez pe sarcinile și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțin pe modul în care apar atunci când ies din casă.

ADVERTISEMENT

Nu-mi pasă dacă unii oameni de pe stradă mă plac sau nu, pentru că probabil nu-i voi mai vedea vreodată. Mă bucur că punctul meu de vedere a ajuns cunoscut, deși atenția poate fi copleșitoare. Vă rog să nu uitați că arătăm cu toții diferit.

Dacă am arăta toți la fel ar fi de-a dreptul înfiorător. Cred că punem prea mult accent pe aspectele din societate și vedem diferite corpuri ca având valori și semnificații diferite”, a completat tânăra din Danemarca.

ADVERTISEMENT