News

O tânără de 17 ani din Maramureș a dispărut misterios de acasă. Părinții oferă recompensă

03.06.2020 | 13:54
O tanara de 17 ani din Maramures a disparut misterios de acasa Parintii ofera recompensa
ADVERTISEMENT

Andreea Valentina Iațuc, o tânără de 17 ani din Maramureș, a dispărut de acasă în mod misterios, la data de 2 iunie, în jurul orei 16:00. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Părinții oferă recompensă.

Tânără de 17 ani din Maramureș, dispărută fără urmă

O tânără de 17 ani din Crăciunești, Maramureș, este de negăsit, după ce ar fi plecat de bună-voie de acasă, în după amiaza zilei de 2 iunie, în jurul orei 16:00. Părinții sunt disperați și au apelat la toate metodele pentru a-și găsi copilul.

ADVERTISEMENT

Tatăl adolescentei a menționat faptul că aceasta are telefonul închis de ore bune. În această situașie, șansele să fie găsită scad considerabil.

Familia a anunțat poliția

Părinții au anunțat poliția, dar au încercat și rețelele de socializare unde au postat anunțul cu dispariția fetei, plus o recompensă pentru cel sau cei care o vor aduce înapoi acasă sau vor putea oferi informații esențiale, ajutătoare, cu privire la situația minorei Andreea Valentina.

ADVERTISEMENT

„Dispărută de acasă. Dacă aveți detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0743.662496. Oferim recompensă. Nume: Iațuc Andrea Valentina”, este mesajul familiei conform actualmm.ro.

Polițiștii fac cercetări

Printr-un comunicat, IPJ Maramureș a transmis, de asemenea, că „a fost sesizată plecarea voluntară de la domiciliu a unei tinere de 17 ani. În acest moment polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a plecat și pentru găsirea sa”.

ADVERTISEMENT

La momentul dispariției, Iațuc Andrea Valentina era îmbrăcată în colanți de culoare neagră, tricou negru și purta adidași de culoare roz.