News

O tânără de 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. Ce a făcut bărbatul după ce a înjunghiat-o

O tânără de 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. FANATIK vă spune ce a făcut bărbatul după ce a înjunghiat-o
15.07.2021 | 11:24
O tanara de 19 ani a fost ucisa de fostul iubit Ce a facut barbatul dupa ce a injunghiato
ADVERTISEMENT

Oribila crimă a avut loc în localitatea Baia de Fier, din județul Gorj. În cursul nopții de miercuri spre joi, o fată de 19 ani a fost înjunghiată de fostul iubit.

Agresorul are doar 20 de ani. Acesta a devenit violent după ce tânăra i-ar fi spus că vrea să încheie relația.

ADVERTISEMENT

O tânără de 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. Ce a făcut bărbatul după ce a înjunghiat-o

Agresiunea s-a petrecut în apropierea casei fetei. Tânărul se afla lângă autoturismul personal când a atacat-o pe fată, scrie Antena 3.

Potrivit informațiilor venite de la procurorii care se ocupă de acest caz, individul a luat o decizie ciudată, după ce a înjunghiat-o pe fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Acesta a urcat-o în mașină și a plecat la plimbare cu vehiculul. Întâmplător, a fost oprit de un echipaj de poliție, la intrarea în Târgu Jiu. Oamenii legii au observat că tânăra care se afla în autoturism este inconștientă.

Polițiștii au chemat imediat o ambulanță. Ajunși la fața locului, medicii nu au putut face nimic pentru tânără, declarând decesul.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, anchetatorii nu știu motivul pentru care individul a pus-o în mașină pe fată și a plecat cu ea. În prezent, bărbatul este audiat.

Tânără de 23 de ani, ucisă de concubin în fața fetiței și mamei ei

Episodul amintește de o altă crimă oribilă, petrecută cu doar o lună în urmă, în Capitală. O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată de concubin. La scena respectivă au asistat atât fetița de patru ani a victimei, cât și mama acesteia.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut într-un apartament din Sectorul 6. Ulterior, individul a fost găsit mort de oamenii legii. Acesta se spânzurase.

„Astăzi (n.r.- 15 iunie), prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul,” au transmis, la momentul respectiv, oamenii legii.

„La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor,” au agăugat.

ADVERTISEMENT
Tags: