News

O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă la o zi distanță după ce s-a urcat într-o mașină necunoscută, crezând că este un Uber

31.03.2019 | 13:43
Această tânără a fost găsită moartă, după ce dispăruse fără urmă. Tatăl este împietrit de durere
ADVERTISEMENT

Destin tragic pentru o tânără din Statele Unite ale Americii. Fata a fost găsită moartă, după ce cu o zi înainte se urcase într-o mașină necunoscută, crezând că este Uberul pe care îl comandase. Este vorba despre o studentă de 21 de ani, de la Universitatea Carolina de Sud.

Și-a pierdut viața, după ce s-a urcat în mașina greșită

Pe numele său, Samantha Josephson, în vârstă de doar 21 de ani, a fost văzută ultima dată în noaptea de vineri, 29 martie, urcând într-o mașină necunoscută. Prietenii sunt de părere că totul s-a petrecut din greșeală, tânăra crezând că respectivul autovehicul este Uber-ul pe  care tocmai îl comandase.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fata a fost descoperită fără suflare, iar anunțul acestei vești tragice a fost făcut de reprezentanții Universității din Carolina de Sud. „Cu inimile împietrite de durere, vă scriu aceste rânduri. Este o dimineață extrem de tristă” , a transmis Harris Pastides, decanul Universității. „Gândurile noastre se îndreaptă acum către prietenii și familia Samanthei Josephson, la aflarea unei astfel de vești tulburătoare” , a mai scris acesta.

Aceasta este mașina necunoscută în care s-a urcat tânăra. Se pare că a confundat-o cu un Uber
Aceasta este mașina necunoscută în care s-a urcat tânăra. Se pare că a confundat-o cu un Uber

Ce a anunțat familia tinerei

Ulterior, a venit și o reacție din partea familiei tinerei care a fost descoperită moartă. Tatăl fetei mărturisește că-i va fi dor de ea pentru tot restul vieții. Bărbatul a reușit cu foarte mare dificultate să scrie acest mesaj tulburător.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Samantha nu mai este alături de noi, dar nu o vom uita niciodată. Mi-e foarte greu să postez aceste rânduri, dar aș vrea să știe că o iubesc din toată inima mea. Aș putea povesti la nesfârșit despre momentele frumoase petrecute împreună, dar durerea mă ucide. Privesc pozele ei și nu mă pot opri din scris”.

În momentul în care au observat că fiica lor este de negăsit și nu răspunde la telefon, în ciuda apelurilor repetate, părinții fetei au alertat autoritățile. Tânăra a fost găsită fără suflare, astfel că anchetatorii au pornit acum pe urmele făptașului.

ADVERTISEMENT
Tags: