Life

O tânără de 27 de ani se iubește cu un bărbat 69 de ani! Cum arată împreună

O tânără de 27 de ani se iubește cu un bărbat mai bătrân cu 42 de ani decât ea! Sunt căsătoriți de trei ani și spun că sunt foarte fericiți împreună. Iată cum arată cei doi în fotografii.
24.08.2022 | 17:31
O femeie de 27 de ani, căsătorită cu un bătrân de 69 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Tiktok
ADVERTISEMENT

Un cuplu de pe Tiktok a primit o mulțime de critici după ce s-au afișat împreună. Diferența de vârstă dintre ei este de 42 de ani, dar nu par să fie deranjați.

O femeie de 27 de ani, căsătorită cu un bătrân de 69 de ani

O femeie de 27 de ani – Jackie – și soțul ei, pe nume Dave, trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar primesc multe critici din cauza diferenței lor de vârstă.

ADVERTISEMENT

El are 69 de ani, în timp ce ea este în floarea tinereții, așa că există multe mesaje pe rețelele de socializare în care Jackie este acuzată că vrea doar banii bătrânului și că este cu el din interes.

Chiar și așa, deși aceste afirmații o rănesc pe tânăra originară din Filipine, ea este fericită că poate să trăiască o poveste de iubire „intensă”, așa cum o numesc atât ea, cât și soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Deci există o diferență de vârstă de 42 de ani. Ea are 27 de ani, iar eu am 69 de ani, iar pentru noi asta nu face nicio diferență”, a spus bărbatul.

Cum s-au cunoscut Jackie și Dave

Jackie și Dave, cuplul cu o diferență de vârstă enormă, s-au cunoscut pe un site de întâlniri și au ieșit împreună chiar în țara natală a femeii.

ADVERTISEMENT

„Eu și Jackie ne-am cunoscut prima oară pe un site de întâlniri. Eram în Cebu, în Filipine, la momentul respectiv.

Am remarcat profilul ei imediat. I-am trimis mesaj și i-am zis că îmi place profilul ei și că aș dori să o cunosc”, a povestit bărbatul într-un clip video publicat pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Aceea era prima întâlnire din multe altele, căci în 2016 aceștia s-au căsătorit.

„I-am dat numărul meu și în ziua următoare ne-am întâlnit la cafenea. Mi-a oferit o prăjitură de ciocolată. Apoi am mers să servim prânzul.

Ne-am mai întâlnit de câteva ori înainte de-a reveni în Statele Unite ale Americii. Era începutul unei relații frumoase, care e și azi la fel de intensă”, a spus și tânăra Jackie.

ADVERTISEMENT
Tags: