News

O tânără de doar 18 ani, acuzată de jaf și crimă, la Brașov. Detalii șocante din anchetă

02.12.2020 | 18:02
O tanara de doar 18 ani acuzata de jaf si crima la Brasov Detalii socante din ancheta
O tânără de doar 18 ani, acuzată de jaf și crimă, la Brașov. Detalii șocante din anchetă
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă a avut loc în noaptea dinspre luni spre marți la Brașov. Victima este o femeie de 73 de ani, care a fost ucisă cu sânge rece, în propria locuință de alte două femei. Suspectele sunt acuzate de jaf, iar cea care ar fi omorât-o pe bătrână are doar 18 ani și se confruntă și cu acuzarea de omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au decis punerea în mișcare a urmăririi penale pentru „omor” și „furt calificat” față de tânăra de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Cele două femei au reușit să plece cu bunuri din apartamentul bătrânei, dar au fost observate de un martor, care a alertat polțiția.

Crimă șocantă, la Brașov. Una dintre suspecte are numai 18 ani

„Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în seara zilei de 30.11.2020, inculpata ante-menționată, împreună cu o altă coinculpată, s-au deplasat la domiciliul victimei din mun.Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia unde au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament precum şi din apartamentul vecin.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie.

Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil”, a explicat Adrian Aldea, procurorul șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, potrivit ziarului local brașovean MyTex.

ADVERTISEMENT

În ciuda srădaniilor celor două femei de a nu face zgomot, bătrânica a auzit ceva și a ieșit din dormitor pentru a verifica ce se întâmplă. În acel moment, tânăra de 18 ani a atacat-o cu un cuțit, înjunghiind-o de mai multe ori. Victima și-a pierdut viața în urma rănilor provocate.

Suspectele au sustras bunuri din locuința bătrânei și au fugit, moment în care au fost observate de un martor. Acesta a alertat poliția, iar femeile au fost identificate în cursul zilei de astăzi.

ADVERTISEMENT

Cele două acuzate au fost propuse pentru arestare preventivă, în cursul zilei de astăzi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: