News

Gest șocant al unei tinere din Baia Mare. S-a aruncat de la etajul opt, după o ceartă cu prietenele ei

O tânără în vârstă de 18 ani din Baia Mare a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul opt al unui bloc. Fata ar fi decurs la gestul fatal în urma unei altercații cu prietenele sale.
24.11.2021 | 09:12
Gest socant al unei tinere din Baia Mare Sa aruncat de la etajul opt dupa o cearta cu prietenele ei
ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc marți seară. Tânăra se afla singură în apartamentul unde locuiește cu chirie cu alte două fete, atunci când a decurs la gestul care i-ar fi putut aduce moartea.

Înainte de a se arunca de la etajul opt al blocului tânăra a avut o ceartă aprinsă cu prietenele sale. Acestea ar fi fost la magazin în timp ce colega lor voia să-și ia viața.

ADVERTISEMENT

Vecin: ”Am auzit o bubuitură”

Nu se cunoaște cu precizie, până acum, motivul care a împins-o pe tânăra de 18 ani să se sinucidă. După ce s-a aruncat, fata a aterizat pe un acoperiș al unui magazin de la parterul blocului.

La fața locului s-au deplasat de îndată echipajele de salvare. Medicii au transportat-o pe tânără la spital în stare gravă. Vecinii sunt șocați de situație.

ADVERTISEMENT

”Ceva fata ce locuia aici sus, la etajul 8, nu locuia singură, cu alte două-trei fete. Au zis că a închis uşa cu cheia şi s-a aruncat de pe balcon”, a descris un bărbat pentru ȘtirileProtv.

Căzătura a fost atât de puternică încât a fost auzită de locatarii blocului.

”Am auzit o bubuitură, a picat de la etajul 8 şi a picat acolo jos” a mai spus o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Reacția prietenelor fetei

O vecină a precizat că cele două prietene au spus, inițial, că nu erau în casă atunci când tânăra s-a aruncat de la etaj, iar apoi au schimbat afirmația, spunând că, de fapt, erau în locuință la momentul respectiv.

”Eram în casă, fetele erau acolo, cele două prietene şi au zis că erau la magazin, când s-a aruncat şi după au schimbat, şi au zis că erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi după s-a aruncat”, a mai spus o vecină.

ADVERTISEMENT

Tânăra ar mai fi vrut și în trecut să se sinucidă

Tot vecinii cred că aceeași tânâră ar mai fi vrut și altădată să se sinucidă.

”Nu ştiu dacă nu e fata care a mai avut ceva tentative de suicid…”, a mai spus un alt vecin.

În momentul de față, tânăra este la spital în stare gravă. S-a demarat o anchetă pentru se afla cu exactitate cum și de la ce a avut loc toată întâmplarea.

Astfel de situații se înâmplă aproape zilnic în țară. În urmă cu câteva zile, un bărbat din Capitală a murit aruncându-se de la etajul zece al apartamentului unor amici. Asta după ce individul i-a bătut pe aceștia și le-a distrus locuința.

”La data de 20.11.2021, după miezul nopții, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie.

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare.  Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10”,  a transmis, sâmbătă, Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT