News

O tânără din Bârlad, dată dispărută de aproape 6 ani. Cine este și ce face cel suspectat că a ucis-o

06.08.2019 | 13:26
O tânără din Bârlad este dispărută de 6 ani

O tânără din Bârlad este dată dispărută de mai bine de 6 ani, iar principalul suspect în acest caz de dispariție nu are nicio calitate în dosar, deși a făcut niște declarații halucinante, care i-a șocat chiar și pe anchetatorii care s-au ocupat de caz!

O tânără din Bârlad este dispărută de 6 ani, iar principalul suspect operează la Spitalul din Bârlad

Adriana Elena Motaş, Adina aşa cum era ea cunoscută de familie şi prieteni, este dispărută din data de 5 martie 2013 şi, în ciuda tuturor detaliilor şi informaţiile revoltătoare, ancheta a fost stopată! În ziua fatidică, Adina Motaş, care avea pe atunci 16 ani, a plecat din localitatea Ciocani, acolo unde trăia cu părinţii, la Bârlad, la prietenul ei, Ştefan Tofan, potrivit observator.tv.

Adina a ajuns la prietenul ei în jurul orei 11.00, iar o oră mai târziu acesta a dus-o cu maşina la Colegiul Tehnic ‘A.I. Cuza’, acolo unde era elevă în clasa a X-a. Fata nu a mers la primele ore și a chulit de la ultimele două. În timpul în care a stat în clasă, alături de colegi, Adina a fost agitată, iar la un moment dat a cerut telefonul unei colege pentru a trimite un SMS.

O tânără din Bârlad este dispărută de 6 ani
O tânără din Bârlad este dispărută de 6 ani

Medicul a făcut declarații halucinante în fața anchetatorilor, însă este liber

Anchetatorii au descoperit că Adina i-a trimis un mesaj doctorului Octavian Marcu, cu care aceasta avea o relaţie mai veche. Medicul a aşteptat-o pe o stradă din apropierea liceului, cu un autoturism marca Mitsubishi Pajero, în care Adina s-a urcat. După acest moment, Adina Motaş a dispărut fără urmă şi nu a mai fost găsită vreodată.

Poliţiştii din Bârlad au fost sesizaţi despre dispariţia Adinei, iar în luna mai 2013 cazul ei a fost preluat de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui. Anchetatorii au deschis un dosar de omor în care suspectul principal a fost doctorul Octavian Marcu.

Acesta a negat că ar fi avut o relaţie cu Adina Motaş, deși au fost găsiți nenumărați martori care au susținut contrariul. Doctorul a fost supus unui test poligraf, pe care l-a picat. A minţit atunci când a fost întrebat dacă Adina a fost ucisă sau nu.

În timpul anchetei, doctorul Octavian Marcu a oferit mai multe informaţii halucinante care, deşi extrem de grave, nu au fost luate în considerare. Medicul a declarat că a avut de gând să plătească pe cineva pentru a scăpa de Adina, însă nu şi-a dus planul la îndeplinire.

De asemenea, a mai explicat că după ce a luat-o de la şcoală, în acea zi de 5 martie 2013, i-a dat 2000 de lei şi a lăsat-o într-o intersecţie. După aceea, a declarat că ar fi dat-o pe Adina, la ieşirea din Bârlad, unor indivizi care aveau un BMW negru.

În aceeaşi declaraţie, medicul a spus că nu poate să spună unde este Adina pentru că oricum nu se mai poate face nimic pentru ea! După toate aceste declarații șocante, medicul le-a retras pe toate și le-a spus anchetatorilor că este labil psihic. Cu toate acestea, medicul chirurg continuă să opereze șa Spitalul din Bârlad.

Tags: