Life

O tânără din România consumă carne crudă și a devenit virală pe TikTok: “Am fost vegană 6 luni”

O tânără din România consumă carne crudă și a devenit virală pe TikTok cu ajutorul videoclipurilor postate. Sabina le-a explicat urmăritorilor de ce a ales să mănânce carnea fără să o prepare.
15.06.2022 | 00:33
O tanara din Romania consuma carne cruda si a devenit virala pe TikTok Am fost vegana 6 luni
O tânără din România consumă carne crudă și a devenit virală pe Tik Tok. Sursa foto. Capturi TikTok/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabina, o tânără din România, a devenit virală pe TikTok mâncând carne crudă. Aceasta este încurajată de o mare parte dintre internauți, dar a primit și multe critici.

O tânără din România consumă carne crudă și a devenit virală pe TikTok

Videoclipurile postate de Sabina pe platforma de socializare au strâns deja sute de mii de vizualizări. Tânăra consumă carnea crudă, fără să o gătească, lucru surprinzător pentru cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți au fost curioși să afle care este motivul pentru care Sabina preferă să mănânce carnea crudă, dar și ce gust are.

Tânăra preferă să consume produse bio, naturale, iar obiceiul de a consuma carnea nepreparată a ajutat-o să scape de acnee. Aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor că mănâncă zilnic brânză, ouă, lapte și carne, toate de la țară, nu din supermarket.

ADVERTISEMENT

Sabina a fost vegană timp de șase luni și i-au lipsit foarte mult alimentele de origine animală. În plus, preferă să consume alimentele fără alte garnituri și condimente pentru a avea mai multă energie.

“Am fost vegană 6 luni și uitasem cât de sățios este să mănânci două ouă cu o bucată de brânză. La modul atât, fără legume. Atenție, ouă și brânză de țară. Și carnea în unt, nu din supermarket.

ADVERTISEMENT

Doar carne, fără cartofi, fără legume, fără nimic. Fără condimente. Mă face să mă simt mult mai energică după ce mănânc.”, a explicat Sabina pe TikTok, acolo unde are peste 104.000 de urmăritori.

@sabinaavrn♬ sunet original – Sabina

Mai mult, vitaminele și mineralele din carne, ouă sau lactate se absorb direct în organism, motiv pentru care Sabina se simte mai bine după ce le consumă.

ADVERTISEMENT

Sabina le-a mai spus urmăritorilor că nu a mai mâncat legume de ceva timp și că se satură doar cu carne, ouă și lactate.

Deși tânăra este energică și se simte bine după ce consumă carne crudă, specialiștii spun că aceasta poate conține bacterii dăunătoare, inclusiv Salmonella, Listeria, Campylobacter și E. coli, care pot provoca toxiinfecții alimentare și alte afecțiuni serioase, scrie spynews.ro. Aceste bacterii pot fi distruse doar atunci când carnea este gătită corect.

ADVERTISEMENT
Tags: