News

O tânără din Timișoara a fost găsită moartă in camera de cămin. Iubitul sunase din Africa la Poliție

26.05.2020 | 19:55
O tanara din Timisoara a fost gasita moarta in camera de camin Iubitul sunase din Africa la Politie
ADVERTISEMENT

O tânără din Africa a fost descoperită moartă într-o cameră de cămin din Timișoara. Tânăra avea 24 de ani și locuia în căminul 15 din Complexul Studențesc.

O tânără a fost găsită moartă în camera de cămin. Iubitul a sunat din Africa la Poliție

Medicii timișoreni au fost alertați de către iubitul tinerei, care a sunat la 112, din Africa. Tânărul le-a transmis medicilor că iubita sa nu se simte bine, astfel că o ambulanță a plecat la adresa unde locuia femeia. Pentru că nimeni nu a răspuns la ușă, ambulanța s-a întors din drum.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sunat inițial la 112 în ziua de duminică, 24 mai, explicând că se află în Africa și nu mai poate lua legătura cu prietena sa. Tânărul a revenit cu un telefon luni, 25 mai, după ce prima ambulanță s-ar fi întors din drum pentru că nimeni nu a răspuns la ușă.

„Anunţul referitor la faptul că fata de 24 de ani nu se simte bine fost făcut încă de duminică, de iubitul acesteia, care a sunat la 112, din Africa. El le-a transmis celor de la serviciul de urgenţă că iubita lui se simte rău. Bărbatul le-a spus operatorilor 112 că tânăra locuieşte în Timişoara, pe Aleea FC Ripensia, la numărul 15. La caz ar fi fost trimisă să intervină o ambulanţă privată, însă adresa era greşită.

ADVERTISEMENT

Luni, iubitul fetei a sunat din nou la 112. A cerut din nou ajutorul dispecerilor şi le-a spus că nu a mai reuşit să intre în legătură cu tânăra de 24 de ani. De această dată, la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş.

Echipajul medical nu a putut intra în legătura cu fata şi, cum uşa de la camera de cămin era închisă, cei de la SAJ au solicitat ajutorul pompierilor”, au explicat jurnaliștii de la Tion.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pompierii de la ISU Banat au spart ușa de la camera de cămin și au găsit-o pe femeie decedată. Trupul neînsfulețit a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Timișoara.

Medicii legiști vor stabili, în urma unei autopsii, care a fost cauza decesului femeii. Cu toate că nu s-au găsit urme de violență pe corpul fetei, polițiștii de la IPJ Timiș au deschis un dosar de cercetare in rem.

ADVERTISEMENT

Căminul 15 din Complexul Studențesc din Timișoara aparține de Universitatea de Vest, principala instituție de învățământ superior și centru de cercetare din vestul României.

ADVERTISEMENT