Life

O tânără însărcinată a vrut să își vândă rochia pe Facebook. Ce a urmat apoi a întrecut orice așteptare

O tânără de doar 24 de ani care este însărcinată a vrut să își vândă rochia pe Facebook, însă nu se aștepta să ajungă într-o asemenea ipostază.
04.11.2022 | 20:14
O tanara insarcinata a vrut sa isi vanda rochia pe Facebook Ce a urmat apoi a intrecut orice asteptare
Ce a pățit o tânără de 24 de ani după ce și-a pus rochia la vânzare. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai multe tinere aleg să își vândă prin intermediul platformelor de socializare, hainele, sau anumite produse pe care nu le mai folosesc.

Ce a pățit o tânără care a vrut să își vândă rochia pe Facebook

Acesta a fost și cazul lui April, o tânără de doar 24 de ani, din Australia, care este însărcinată. Aceasta a decis să scape de o rochie pe care nu o mai purta, drept urmare, a pus un anunț pe Facebook în acest sens.

ADVERTISEMENT

Pentru ca viitorul cumpărător să își facă o idee despre cum arată și cum stă rochia pe o persoană, April a postat o fotografie cu ea, îmbrăcată în ținuta respectivă, care avea două piese.

O simplă postare banală de Facebook s-a transformat ulterior în una virală. Tânăra de doar 24 de ani s-a trezit cu o avalanșă  de mesaje, iar marea majoritate nu erau deloc decente.

ADVERTISEMENT

Au fost persoane care au întrebat-o dacă rochia se vinde singură, sau direct cu purtătoarea, în timp ce mai mulți bărbați au trecut la comentarii cât se poate de îndrăznețe, totul de la o simplă rochie pusă la vânzare pe Facebook.

Anunțul lui April a fost vizualizat de zeci de mii de persoane

În doar câteva zile de la data publicării anunțului, rochia lui April a fost vizualizată de mai bine de 15.000 de persoane.

ADVERTISEMENT
Anunțul lui April a adunat mai bine de 15.000 de vizualizări în câteva zile. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
Anunțul lui April a adunat mai bine de 15.000 de vizualizări în câteva zile. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik

Dacă unora li s-a părut cât se poate de amuzant ce s-a întâmplat, iată că tânăra însărcinată a fost de-a dreptul revoltată de ce a putut să trăiască.

”Bărbații chiar exagerează uneori. Sunt însărcinată în momentul de față!”, a spus acesta, potrivit mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Ulterior, April a publicat într-un video pe TikTok o parte dintre mesajele pe care le-a primit după ce a vrut să își vândă rochia. Clipul a adunat nenumărate aprecieri, dar și comentarii, iar cei mai mulți internauți s-au amuzat copios de întreaga situație.

ADVERTISEMENT