TRAGEDIE! A murit dupa ce a fost spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni! ULTIMUL mesaj postat pe Facebook e CUTREMURĂTOR! Doamne, cît de FRUMOASĂ era...

Ariadna Bordean, o tanara de 16 ani din Brasov, a murit dupa ce a fost spulberata de o masina de trecere de pietoni.

Pe retelele de socializare, rudele si prietenii au trimis zeci de mesaje de condoleante, fiind socati de moartea tinerei.
mediul online, cazul extrem de grav al Ariadnei a creat o adevarata revolta intre soferi si pietoni despre cine sunt vinovatii, relateaza Adevarul.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI! DOAMNE, CE FRUMOASA ERA... DUMNEZEU S-O IERTE....

In urma accidentului rutier, Ariadna Bordean a suferit multiple traumatisme si a fost transportata la Spitalul Judetean Brasov in stare foarte grava. Din pacate, fata nu a supravietuit, decesul fiind anuntat sambata dupa-amiaza.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Pe retelele de socializare, rudele si prietenii au trimis zeci de mesaje de condoleante, fiind socati de moartea frumoasei fete. „Viata in sine este cea mai frumoasa poveste”, a fost ultimul mesaj postat de tanara pe Facebook. Ariadna a murit la spital, unde medicii s-au chinuit sa o salveze, insa nu s-a mai putut face nimic pentru adolescenta.

Iata cateva mesaje postate pe pagina ei de socializare.

- Odihneste-te in pace dragă Ari. ai fost o persoana minunata. Nu vei fi uitata niciodata!

- Tu ingeraaaas…nu pot sa cred ca nu mai esti aici… Cine ma mai inveseleste? Cine ma mai intelege asa cum doar tu o faceai? Scumpa mea…ai plecat prea repede…te rog sa vi inapoiii. Nu stiu cum o sa traiesc fara tine…inca nu pot realiza ca tu nu mai esti aici…ca nu o sa mai vi niciodata la mine, ca nu o sa mai stam toata ziua sa radem ca nebunele… Mereu vei ramane in inimioara mea…de cand nu mai esti parca o bucatica din mine s-a rupt…erai cea mai importanta… Sa te odihnesti in pace, draga mea prietena! Te iubesc si mereu te voi iubii!

- Cand ma gândesc ca i-am spus înainte cu 5 minute „Imi spui si mi-e te rog frumos cat este ceasul ” si ea a zis cu zâmbetul pe Buze da de sigur. Dupa 5 minute am auzit o bubuitura si am vazut-o pe ea pe jos. Eu am ajuns acasa si i-am lu’ sor’mea ea nu ma crezut …….săracii părinţi nici nu se aşteptau la asa ceva. Noi plângem si ne doare mult dar părinţii ei ..?

- Nu inteleg de ce Dumnezeu ni te-a luat atat de repede …. Mereu ne rapeste persoane dragi … si ne face sa suferim … Aveai doar 16 anisori ingeras mic si prostut … aveai de privit o viata inainte … dar toate visele acestea s-au naruit intr-o singura clipa …. tu ai plecat de langa noi … si ne va fi greu fara tine si fara nebunia ta … Intoarce-te la noi nu ne parasi !!! cry emoticon cry emoticon cry emoticon …Vei ramane mereu …. Adio Ingerasul meu … Odihneste-te in pace !!

- Nici nu ştii cât de mult te admiram! Îţi admiram frumuseţea, nebunia, felul de a fi! Intr – un cuvânt, te admiram ca om! În momente ca acestea ne dam seama cât ţinem la o persoana, în momentul în care nu mai e! Ari, Mariana, ai fost o persoană minunată, de încredere şi un prieten adevărat! Acum tot ce a rămas în urma ta este doar durere, multa durere, atât noua, prietenilor, cunoscuţilor, cât şi familiei! Familia ta nu va mai fi niciodată la fel, pentru ca nu vei mai fi tu ! Sper ca acolo unde eşti sa fie mult mai bine decât aici,deşi nu cred,unde e mai bine dacă nu eşti lângă familie , prieteni? Nicăieri, nu e mai bine! Dumnezeu sa te odihnească în pace şi condoleanţe sincere familiei!

- Ai lasat un gol in suflet pe care nu il poate umple nimeni niciodata… mi-ai rupt sufletul… Erai cea mai importanta, singura aproape de sufletul meu, este o parte din mesajul scris de Iulia, verisoara Ariadnei.

Retelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleante dupa moartea tinerei, unul dintre cele mai emotionante fiind al verisoarei ei, care nu si-a ascuns durerea

“Ai lasat un gol in suflet pe care nu il poate umple nimeni niciodata… mi-ai rupt sufletul… Erai cea mai importanta, singura aproape de sufletul meu” este o parte din mesajul scris de Iulia, verisoara Ariadnei.

“Life itself is the most wonderful fairytale” (n.r. Viata in sine este cea mai frumoasa poveste)” a fost ultimul mesaj postat de tanara pe Facebook.

Ariadna a murit la spital, unde medicii s-au chinuit sa o salveze, insa nu s-a mai putut face nimic pentru adolescenta.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo