Life

O turistă din România care mergea în vacanță în Thassos, șocată de șoferii români. Ce s-a întâmplat pe o șosea din Bulgaria

O turistă din România care mergea în vacanță în Thassos a fost uimită în mod negativ de niște conaționali și de felul în care aceștia conduc spre destinațiile de concediu.
24.07.2022 | 17:26
O turista din Romania care mergea in vacanta in Thassos socata de soferii romani Ce sa intamplat pe o sosea din Bulgaria
O turistă, șocată de șoferii români. Au făcut accident în Bulgaria. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O turistă din România care a plecat în vacanță în Thassos a fost șocată de ceea ce a putut vedea pe șosele. Iată ce au făcut șoferii români să o surprindă neplăcut.

O turistă, șocată de șoferii români. Au făcut accident în Bulgaria

Turista respectivă a postat o imagine de la locul unui accident cu două mașini, ambele fiind înmatriculate în România.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că șoferii români circulă foarte haotic și a văzut mai mulți oameni care au încălcat grav regulile de circulație și au depășit inclusiv pe liniile duble continue.

De asemenea, turista a ținut să precizeze că în mașina din județul Buzău se aflau copii mici, așa că i-a îndemnat pe toți cei care pleacă la drum, în vacanță, să nu se grăbească pentru că își pot pune viața în pericol.

ADVERTISEMENT

„Accident grav în Bulgaria, 2 mașini de România, Buzău cu București. Aveți grijă! Am văzut mașini de București care au depășit pe linie dublă continuă. Toți vrem să ajungem în vacanță sau acasă. Haideți să fim prudenți.

În mașină de Buzău erau copii mici. Sunt efectiv uimită câți depășiți pe linie continuă. Sunteți extraordinari!”, a scris turista.

ADVERTISEMENT

Reacțiile din mediul online după accidentul din Bulgaria

Reacțiile nu au întârziat să apară la postarea respectivă, iar ceilalți români care își petrec vacanța în Grecia au transmis că și ei au văzut mulți șoferi români care conduceau periculos și au fost la un pas să provoace accidente rutiere.

„Inconștiență și nesimțire. Amenzi să le usuce buzunarele, pieton luni bune și.. piere cheful de a demonstra cât de șmecheri sunt!”, a scris o persoană pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Multe mesaje au făcut referire la accidentul respectiv și comentatorii le-au urat sănătate celor plecați în concediu, dar care au avut parte de o vacanță de coșmar după acest accident rutier.

„Multă sănătate tuturor celor implicați. Într-adevăr, ieri ne-am întors în România, și efectiv nu înțelegeam grabă și imprudența românilor în trafic. Sunt mai importante 5 minute câștigate, decât viața?”, a mai spus cineva.

ADVERTISEMENT