O turistă s-a înecat, miercuri dimineaţă, la Techirghiol

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 13:14
O turistă s-a înecat, miercuri dimineaţă, la Techirghiol

O femeie în vârstă de 77 de ani din Bistriţa-Năsăud s-a înecat, miercuri dimineaţă, la Techirghiol. Tot miercuri, un copil de 3 ani a fost la un pas de moarte, dar a fost resuscitat şi şi-a revenit în simţiri.

Femeia în vârstă de 77 de ani a fost găsită de medici în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarată decedată. Femeia venise la mare împreună cu soţul său, în vacanţă.

Tot miercuri, medicii au intervenit de urgenţă pe plaja din Mamaia, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil de 3 ani.

Acesta a fost la un pas să se înece, iar părinţii speriaţi au sunat la 112. Cadrele medicale au reuşit să-l resusciteze pe micuţ, după care au luat decizia de a-l transporta la spital.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×