Life

O turistă străină, copleșită de emoție, admiră un loc superb din România: “Este ceva ce poți vedea o singură dată în viață!”

Reacţia unei turiste străine care a vizitat un loc minunat din România. Nu i-a venit să creadă ce priveliște superbă are în față.
24.06.2024 | 22:35
O turista straina coplesita de emotie admira un loc superb din Romania Este ceva ce poti vedea o singura data in viata
O turistă străină, copleșită de emoție, admiră un loc superb din România. Foto: observatornews.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă străină a rămas profund impresionată de un loc cunoscut din România. A fost complet captivată de frumusețea munților și natura spectaculoasă.

O turistă străină, copleșită de emoție, admiră un loc superb din România

Cu ocazia minivacanței de Rusalii, românii au luat cu asalt litoralul românesc, dar și zonele de munte și alte destinații populare. Mulți și-au petrecut weekendul prelungit la Poiana Brașov sau Băile Felix. Dar nu doar românii au avut parte de experiențe memorabile. Ce spune o turistă străină care se afla în vacanță, în România?

ADVERTISEMENT

Pentru iubitorii de natură care au vrut să se bucure de răcoare, opțiunile au fost diverse. Oamenii au venit în număr mare la munte, unde au avut parte de vreme însorită și aer curat. Turiștii au făcut drumeții pe trasee montane și au admirat peisajele spectaculoase.

“E miezul zilei şi în Poiana Braşov temperatura este de 22 de grade Celsius. E soare şi sunt practic, condiţii ideale pentru o plimbare la pas pe munte, cu bicicleta sau pentru orice formă de mişcare activă în mijlocul naturii”, raportează Claudiu Loghin, pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unei turiste străine care a venit în România pentru a se aventura pe trasee montane și a trăi experiențe autentice. Când a descoperit cât de uimitoare sunt peisajele din munți, a rămas fără cuvinte.

„Este ceva ce poţi să vezi o singură dată în viaţă. Este umitor! Priveliştea, vremea… Este atât de frumos, foarte frumos”, a declarat o turistă străină.

ADVERTISEMENT

Cei care au ales să-și petreacă vacanța la Poiana Brașov au experimentat activități precum: excursii în natură, echitație, plimbări cu ATV-ul sau tir cu arcul.

Băile Felix: „Grad de ocupare 100%”

O altă destinație extrem de căutată în vacanța de Rusalii au fost Băile Felix. În piscine s-au desfășurat ședințe de aqua zumba și petreceri cu spumă, care au animat atmosfera locației. În spiritul sărbătorii de Rusalii, vizitatorii complexului balnear au sărbătorit cu o horă.

ADVERTISEMENT

“Aici toată lumea trăieşte momentul care mai de care cu spumă, hora o încinge toată lumea”, spune un bărbat. “Foarte fain. Petrecere, zi superbă. Un party de ziua de nume, am avut o grămadă de surpize astăzi”, a declarat o femeie, potrivit sursei citate.

Fie că s-au distrat în piscină sau au preferat să se relaxeze pe șezlong, gradul de ocupare la Băile Felix a fost de 100%.

“Grad de ocupare 100%. Avem turişti veniţi din toată ţara şi ne bucurăm că au putut să participe cu noi la Sfânta Liturghie”, spune Dumitru Fechete, administrator complex balnear.

ADVERTISEMENT