News

O ursoaică a distrus un cort în Munții Bucegi! Proprietarul a filmat totul. Video

02.09.2020 | 10:49
O ursoaica a distrus un cort in Muntii Bucegi Proprietarul a filmat totul Video
Așa arăta cortul când ursul și-a terminat „lucrarea”. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

O ursoaică a distrus un cort în Munții Bucegi! Incidentul a fost filmat chiar de proprietar care a postat totul pe o rețea de socializare.

Pe imagini se vede animalul care intră de mai multe ori în cort. Culmea, ursul nu este absolut deloc deranjat de un câine care latră şi încearcă să-l îndepărteze.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ursul nu fuge nici atunci când înspre el sunt aruncate câteva artificii. Animalul își continuă căutarea după mâncare.

Un cort distrus de urs în Munții Bucegi!

„S-a mai dus un cort, s-a mai dus şi un rucsac!”, este concluzia amară a turistului care a ținut să ofere și câteva explicaţii.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că are experienţă şi că a luat mai multe măsuri de siguranţă, dar ursul părea înfometat și nu a mai ținut cont de nimic.

„Mâncarea era departe într-un copac de seara, dar urşii sunt foarte curioşi, au în memorie festinuri din corturi, asa că mereu îşi vor încerca şansa şi la cort!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu le miroase nimic de papa… Ultima dată aveam şi ditamai focul la 5m de cort şi am păţit acelaşi lucru…”

S-a mai dus un cort, s-a mai dus si un rucsac! 😃

Posted by Horia Petrovanu on Tuesday, September 1, 2020

În mod evident, majoritatea persoanelor care au comentat întâmplarea au ținut să-l felicite pe turist pentru că nu a păţit nimic.

ADVERTISEMENT

Au existat și câțiva oameni care s-au amuzat serios de pățania acestuia. „Tu unde erai, cine filma de sus, din copac” a întrebat un bărbat.

Vă readucem aminte că pentru a evita astfel de incidente, specialiştii le recomandă turiştilor să ţină departe de zona de campare alimentele, resturile, ambalajele şi recipientele.

Trebuie să fie evitat consumul de alimente cu miros puternic, iar locul de campare să fie pe un teren deschis, de preferat într-o zonă amenajată.

 

ADVERTISEMENT