Fotbal international

O va părăsi Leo Messi pe PSG la finalul Campionatului Mondial? Răspunsul dat de apropiații jucătorului

Lionel Messi este dorit de David Beckham la Inter Miami. Apropiații starului naționalei Argentinei au lămurit acest subiect în presa din Franța.
28.11.2022 | 12:19
O va parasi Leo Messi pe PSG la finalul Campionatului Mondial Raspunsul dat de apropiatii jucatorului
Lionel Messi mai are contract cu PSG până la 30 iunie 2023. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi își joacă cu Argentina ultima șansă la calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial în meciul cu Polonia. În acest timp, discuțiile cu privire la plecarea lui Messi de la PSG au reapărut.

Lionel Messi nu se va transfera la Inter Miami: „Sunt știri false”

Lionel Messi deține la Miami un apartament de lux la doar câțiva kilometri de baza sportivă a clubului de fotbal patronat de David Beckham, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile că starul argentinian ar putea ajunge în MLS.

ADVERTISEMENT

Apropiații lui Lionel Messi au desființat însă speculațiile conform cărora Lionel Messi o va părăsit pe Paris Saint-Germain la finalul Mondialului pentru americanii de la Inter Miami.

„Sunt știri false, sunt știri false. Nu există niciun fel de negocieri pentru Lionel să se se transfere la Inter Miami în sezonul viitor”, au transmis apropiații argentinianului conform RMC Sport.

ADVERTISEMENT

Messi a ajuns la opt goluri marcate pentru Argentina la Campionatul Mondial, iar familia sa a reacționat după meciul cu Mexic.

David Beckham îl dorește cu insistență pe Lionel Messi la Inter Miami. Messi a recunoscut și el că și-ar dori să joace în MLS

Lionel Messi este doar primul nume mare pe care David Beckham îl vrea la Inter Miami, alături de Luis Suarez, Sergio Busquets sau Jordi Alba. Starul naționalei Argentinei mai are contract cu PSG doar până în vara lui 2023, iar de la 1 ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Echipa din Florida a fost înființată în ianuarie 2018, de David Beckham, Jorge Mas şi Jose Mas, ultimii doi prin compania MasTec. Omul de afaceri Jorge Mas a dezvăluit că Messi ar putea ajunge la Miami.

„Leo Messi este încă unul dintre cei mai buni jucători din lume. Abilităţile lui nu s-au diminuat. David se înţelege bine cu el, aşa că dacă pleacă de la PSG, am dori să-l vedem jucând la Inter Miami. Sunt un optimist, este o posibilitate”.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru “La Sexta”, Lionel Messi a spus că i-ar plăcea să joace pentru Inter Miami: „Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite și să experimentez viața și liga de acolo”.

ADVERTISEMENT