News
notix pixel id

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul. Hoțul a fugit cu două iaurturi

18.02.2021 | 21:28
O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul. Hoțul a fugit cu două iaurturi
Hoțul a plecat cu două iaurturi. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un bărbat care a refuzat să plătească două iaurturi.

Potrivit Antena 3, camerele de supraveghere au surprins toată scena petrecută joi, 18 februarie, în magazinul din Suceava.

Pe imagini se poate vedea cum individul sustrage două iaurturi din frigider după care pleacă, fiind urmărit de vânzătoare.

ADVERTISEMENT

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul

Femeia i-a cerut acestuia să plătească iaurturile, alftel va suna la 112, însă bărbatul nervos a scos un pistol din geaca cu care a amenințat-o pe femeie cu moartea și a înjurat-o, conform Antena 3.

Martor la scenă a fost un alt client aflat în magazin, în stare de șoc. La scurt timp după incident femeia a sunat la 112, astfel că polițiștii l-au reținut pe individ în timp record și l-au condus la secția de poliție.

ADVERTISEMENT

Situația a luat o întorsătură incredibilă câteva ore mai târziu, când bărbatul s-a întors la magazin pentru a plăti cele două iaurturi în valoare de 9 lei. Bărbatul a discutat cu managerul magazinului și și-a cerut scuze, invocând faptul că ar fi consumat droguri care au dus la acea ieșire necontrolată.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava bărbatul nu a fost reținut pentru că are probleme psihice. Tânărul le-a indicat ulterior polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul, moment în care s-a constatat că arma era de jucărie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri