Life

O vedetă a unui reality show popular a murit în condiţii suspecte. Avea doar 35 de ani

O vedetă a unui reality show de supraviețuire popular, difuzat pe Discovery Channel, a murit în condiţii suspecte. Fosta concurentă avea doar 35 de ani.
25.07.2022 | 09:34
O vedeta a unui reality show popular a murit in conditii suspecte Avea doar 35 de ani
O vedetă a unui reality show popular a murit în condiţii suspecte, la 35 de ani. Sursa foto: deadline.com/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Melanie Rauscher, o vedetă a unui reality show popular, de pe Discovery Channel, a murit la vârsta de 35 de ani, în condiții suspecte.

O vedetă a unui reality show popular a murit în condiţii suspecte, la 35 de ani

Fosta concurentă în cadrul reality show-ului “Naked and Afraid”, difuzat pe Discovery Channel, a decedat în circumstanțe suspecte.

ADVERTISEMENT

Trupul său neînsuflețit a fost găsit în Arizona, lângă mai multe recipiente suspecte.

Melanie Rauscher a apărut în două sezoane ale cunoscutului reality show. Avea grijă de un câine într-o reședință din Prescott, Arizona SUA, în timp ce proprietarii imobilului erau plecați în vacanță, potrivit lui Corey Kasun, reprezentantul Departamentului de Poliție din Prescott.

În după-amiaza zilei de 17 iulie, proprietarii s-au întors din vacanță și au găsit-o pe Melanie fără suflare. Aceasta se afla pe patul din camera de oaspeți.

ADVERTISEMENT

În apropiere de ea se aflau mai multe recipiente care conțineau aer comprimat, o substanță care se poate utiliza și la curățarea computerelor. Deocamdată nu se știe dacă Melanie a consumat conținutul acelor recipiente.

Polițiștii prezenți la fața locului au declarat că nu au existat semne pe corpul lui Melanie Rauscher. De asemenea, fosta concurentă de la “Naked and Afraid” nu ar fi lăsat vreun bilet de adio, potrivit TMZ.

ADVERTISEMENT

Nu s-au găsit nici indicii potrivit cărora Melanie să fi consumat droguri. Câinele care a rămas în grija ei a fost găsit într-o stare bună, mai transmit oamenii legii.

Medicul legist din Yavapai va stabili în curând cauza decesului lui Melanie.

Melanie Rauscher a participat în 2013 la emisiunea “Naked and Afraid”, dar și la serialul “XL”, în anul 2015. Fostul său coleg de distribuție, cu care Melanie avea o relație apropiată e prietenie, Jeremy McCaa, a postat un omagiu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Acesta a scris, pe rețelele sociale, că decesul bunei sale prietene “i-a frânt inima”, mai ales că aceasta era foarte tânără. Bărbatul a avut numai cuvinte de laudă la adresa regretatei vedete a celebrului reality show.

Jeremy McCoaa a scris despre Melania că a fost “cea mai bună prietenă, o femeie puternică și o persoană extraordinară”.

ADVERTISEMENT
Tags: