Life

O vedetă Antena 1 s-a despărțit de iubit, iar acum se vrea, urgent, mămică: ”Aștept să îl cunosc pe tatăl băieților mei”

Cerasela de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai asumate și mai controversate concurente ale reality show-ului matrimonial. L-a dat uitării pe Rareș și are planuri mari!
27.05.2023 | 17:00
O vedeta Antena 1 sa despartit de iubit iar acum se vrea urgent mamica Astept sa il cunosc pe tatal baietilor mei
Cerasela de la Insula Iubirii e în continuare singură, dar vrea să fie mamă de băieți / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cerasela de la Insula Iubirii este gata să-și ducă viața pe cele mai înalte culmi. Experiența de la Antena 1 a transformat-o complet, iar schimbările i-au adus numai lucruri bune. A învățat să se iubească, spune ea, și de-abia așteaptă să-l cunoască pe tatăl băieților săi, căci se vede mămică de băieți! În exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa blondă a povestit totul despre transformările trăite în ultimul an.

Cerasela de la Insula Iubirii s-a „lepădat” de prenume, din cauza lui Rareș

Cerasela ne-a mărturisit că, în prezent, nimeni nu o strigă pe acest prenume, ci pentru toți este „Nico”. Blonda spune că, pentru ea, acest prenume de Cerasela a avut legătură doar cu Rareș, iar odată cu separarea lor, a renăscut din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

A îmbrățișat cu fermitate schimbările din viața ei și a avut multe de învățat. Experiența din Thailanda a modelat-o și mai mult și a ajuns să se aprecieze așa cum nu o făcuse până atunci.

Ce faci, Cerasela? Ce mai e nou în viața ta acum?

– Din fericire, pentru mine Cerasela nu mai este, acum există Iacob Nicoleta-Cerasela, Nico pentru cei dragi, Cerasela a fost doar iubita lui Rareș și a dispărut cu relația lor.
Eu sunt foarte bine, sunt vindecată, trăiesc, fac absolut tot ce îmi doresc și mă bucur de noua versiune a mea. Cred că asta e cea mai bună versiune pe care am avut-o vreodată.

ADVERTISEMENT

Cerasela de la Insula Iubirii vrea să fie mamă de băieți

Din punct de vedere amoros, cum ești? Tot single sau ai o relație?

– Mă iubesc foarte mult pe mine. Pot să spun doar că sunt în cunoaștere și atât. Nu sunt într-o relație și nu mă grăbesc să mă arunc într-una, doar să fiu. Aștept să construiesc relația aceea, aștept să îl cunosc pe tatăl băieților mei.

Cu Rareș mai ai vreo legătură? Prieteni, amici, vecini, cunoștințe. A mai rămas ceva acolo?

– Rareș este doar fostul. Nu avem niciun fel de relație. Nu mai există nimic în afară de episoadele emisiunii, amintirile, sutele de poze și cam atât.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat în viața ta de când ai participat la Insula Iubirii?

– Cea mai importantă relație, relația cu mine. În același timp, am făcut „curățenie” și în jurul meu. Pot spune că acum am aproape doar persoanele care mă acceptă așa cum sunt. Aceasta este cea mai importantă lecție pe care mi-am dat-o eu, mie. E inutil să ne înconjurăm de 10 oameni, dar să ne iubească doar 2 dintre ei. Mai bine ne înconjurăm cu puțini, dar de calitate. Cantitatea nu primează pentru mine.

Cerasela de la Insula Iubirii
Cerasela de la Insula Iubirii, una dintre cele mai controversate concurente / Sursă foto: FANATIK

Cerasela de la Insula Iubirii este, în continuare, singură

Ți s-a întâmplat să te oprească lumea pe stradă, să stea de vorbă cu tine, să facă poze?

– La început s-au oprit pentru poze. În ultima vreme, doar îmi spun că mă cunosc de undeva, zâmbesc și merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Pe plan profesional cum ești? Ultima dată când am vorbit mi-ai spus că ești un șoricel de birou.

– Pe plan profesional sunt stabilă, am o relație serioasă de 3 ani în septembrie, pe 29 chiar. Tot șoricel am rămas.

Ce planuri ai pentru vara 2023? Pleci pe undeva?

– Voi pleca la începutul lunii iunie în Italia cu fetele. Fiind și ziua mea, mi-am permis să fug un pic la soare.

Crezi că te-a afectat cumva participarea la Insula Iubirii? S-a schimbat ceva, în rău, în viața ta?

– Duminică, 28.05.2023 fac un an de când sunt singură. Nu s-a schimbat nimic în rău, din contra, în acest moment sunt foarte împlinită și liniștită. Nu m-a afectat cu absolut nimic, sunt asumată, sunt transparentă, sunt sinceră și 100% reală.

Cine este Cerasela Iacob

Cerasela Iacob și fostul ei iubit, Rareș, au participat împreună la Insula Iubirii, sezonul 6. La momentul respectiv, ispitele au scos la iveală faptul că bărbatul avea anumite derapaje comportamentale vizavi de Cerasela. Cuplul celor doi nu a rezistat prea mult, iar la întoarcerea în România, au luat-o amândoi pe drumuri separate, în ciuda faptului că au plecat împreună din Thailanda.

„Din perspectiva mea, eu îmi doresc să plecăm împreună, dar îl las pe Rareș, fiindcă eu am făcut foarte multe lucruri. Vreau să-mi răspundă el dacă este pregătit de o viață alături de mine așa cum sunt eu, și bună și rea și vreau să-mi răspundă el la această întrebare”, a spus Cerasela, întrebată de Radu Vâlcan dacă pleacă singură sau alături de Rareș.

„Răspunsul este, așa cum am și venit, împreună, așa o să și plecăm. Împreună, exact cum am venit”, a spus și Rareș.

ADVERTISEMENT