Fotbal international

O vedetă de la Arsenal, atacată de hackeri! Ce au putut să îi facă pe Instagram. Foto

14.02.2021 | 18:08
O vedetă de la Arsenal, atacată de hackeri! Ce au putut să îi facă pe Instagram. Foto
O vedetă de la Arsenal, atacată de hackeri! Ce au putut să îi facă pe Instagram. Foto
ADVERTISEMENT

Gabriel Martinelli este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Arsenal. Brazilianul în vârstă de 19 ani s-a ales cu contul de Instagram spart, iar hackerii au intrat în direct cu urmăritorii săi.

În spatele acțiunii este un hacker turc, care s-a ocupat cu spargerea contului fotbalistului lui Mikel Arteta. Gabriel Martinelli a fost afectat de accidentări în acest sezon, dar este un jucător foarte important pentru „tunari”.

ADVERTISEMENT

Tânărul brazilian trebuie să rezolve acum problema contului oficial de Instagram, pe care îl urmăresc nu mai puțin de un milion de oameni!

O vedetă de la Arsenal, atacată de hackeri: „Vei fi notificat aici”

Un hacker turc i-a venit de hac lui Gabriel Martinelli, de la Arsenal, și i-au spart contul de Instagram urmărit de un milion de persoane! Nu se știe ce pretenții are turcul, dar cert e că deocamdată a abordat o atitudine ciudată.

ADVERTISEMENT

Mascat și cu muzică turcească pe fundal, el transmite în direct de pe contul fotbalistului de la Arsenal și a schimbat poza de profil, denumirea contului, dar și descrierea acestuia.

„Objection Center” se numește acum contul lui Gabriel Martinelli, iar în descrierea sa hackerul a adăugat textul „Acesta este canalul oficial de suport al Instagram. Dacă există vreo modificare importantă cu privire la contul tău, vei fi notificat pe acest canal”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, hackerul a ars „pe live” o bancnotă turcească și a schimbat mai multe ținute, oscilând între hanorace și cămăși. El nu a scos, însă, niciun cuvânt, în ciuda furiei celor care comentau și îi adresau injurii.

Transmisiunea în direct a hackerului a adunat, în unele momente, chiar și peste 16.000 de spectatori și în imagini a apărut și o a doua persoană. Unii dintre cei care au comentat au glumit, sugerând că hacker-ul ar fi Mesut Ozil, cel plecat de la Arsenal la Fenerbahce în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Gabriel Martinelli este rezervă în meciul pe care Arsenal îl are de jucat în seara zilei de 14 februarie contra celor de la Leeds United, pe teren propriu. În acest sezon de Premier League, Martinelli a strâns doar cinci apariții în tricoul echipei de pe Emirates, din cauza accidentărilor suferite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri