Fotbal international

O vedetă de la Manchester City a fost victima unei fraude. Câți bani i s-au furat

11.02.2021 | 11:50
O vedeta de la Manchester City a fost victima unei fraude Cati bani i sau furat
ADVERTISEMENT

Superstarul algerian al lui Manchester City, Riyad Mahrez, a fost jefuit de 175.830 de lire sterline. Un șofer de stivuitor l-a fraudat pe fotbalistul lui Guardiola.

Mahrez a sesizat de abia după mai bine de o lună că suma îi lipsește din cont și a anunțat autoritățile. În acest timp, Sharif Mohamed a cheltuit 20.000 de lire doar pe petreceri în Ibiza.

ADVERTISEMENT

De asemenea, autorul fraudei a jucat sume importante la cazinourile din Marea Britanie și a cheltuit sume imense pe haine scumpe. Totul se întâmpla în 2017, când Mahrez juca la Leicester City.

Riyad Mahrez de la Manchester City, jefuit de un șofer de stivuitor

În 2017, Riyad Mahrez evolua încă pentru Leicester City, formație pe care o ajutase să câștige un titlu istoric în 2016. Apreciat de toți managerii din Marea Britanie, algerianul se concentra pe fotbal și nici nu știa că un șofer de stivuitor își face de cap cu banii săi, anunță The Sun.

ADVERTISEMENT

Sharif Mohamed a cheltuit în total 175.830 de lire din conturile lui Mahrez. Totul a început atunci când Mohamed a sunat la banca Barclays și s-a dat drept Mahrez. El a solicitat un card în numele fotbalistului și a reușit să îl și primească, având astfel acces la sumele din contul algerianului!

Pentru a nu atrage în vreun fel atenția, șoferul de stivuitor care locuia în estul Londrei a început să călătorească în mod constant către Leicester, acolo unde stătea Mahrez. El retrăgea sume nesemnificative de la bancomatele din oraș și reușea să adune constant bani care să îi permită să ducă o viață mult peste ce i-ar fi oferit jobul său.

ADVERTISEMENT

Petreceri în Ibiza și haine de designer

Timp de mai bine de o lună, Riyad Mahrez nu și-a dat seama că i se extrag din cont sume destul de importante de bani. Procurorul Alex Matthews, care instrumentează cazul contra autorului fraudei, a dezvăluit că acesta a recunoscut ilegalitățile comise.

Sharif Mohamed s-a distrat în Ibiza pe banii lui Mahrez, unde a spart mii de lire pe șampanie și a cumpărat haine de designer. Într-o s ingură noapte în Ibiza, el a cheltuit 1.500 de lire, iar într-un magazin Armani a lăsat 1.400 de lire sterline pentru o simplă pereche de blugi.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, foarte multe detalii au fost uitate de Mohamed, care consuma băuturi alcoolice și droguri în perioada în care se bucura de banii lui Mahrez. În prezent, autorul furtului este căsătorit și duce o viață liniștită, ceea ce speră să îl ajute să scape de o pedeapsă prea aspră.  Se așteaptă o sentință în data de 25 februarie, iar închisoarea pare greu de evitat pentru cel care a mai fost închis și în 2009, pentru 45 de luni, pentru jaf.

ADVERTISEMENT