Life

O vedetă de pe YouTube s-a stins din viață la doar 40 de ani. Cauza tristă a decesului

Un creator de conținut de pe YouTube a încetat din viață la numai 40 de ani. Soția sa a dezvăluit cum s-a produs decesul.
11.06.2024 | 11:31
O vedeta de pe YouTube sa stins din viata la doar 40 de ani Cauza trista a decesului
Un creator de conținut de pe YouTube a încetat din viață la numai 40 de ani. Soția sa a dezvăluit cum s-a produs decesul. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O vedetă de pe Youtube s-a stins din viață la doar 40 de ani. Cauza tristă a decesului. Renumitul influencer adunase o comunitate destul de mare, fiind urmărit de mai bine de trei milioane de persoane din întreaga lume.

Un creator de conținut de pe YouTube a încetat din viață la numai 40 de ani. Soția sa a dezvăluit cum s-a produs decesul

Un creator de conținut de pe YouTube a încetat din viață la numai 40 de ani. Soția sa a dezvăluit cum s-a produs decesul neașteptat care a avut loc în urmă cu câteva zile. Incidentul nefericit a fost pe data de 8 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Ben Potter, cunoscut sub numele de Comicstorian, fan înfocat al benzilor desenate, a murit într-un accident nefericit, relatează Mirror. Anunțul neplăcut a fost făcut public de partenera de viață, care a lăsat un mesaj emoționant.

„Acum trei zile, pe 8 iunie, soțul meu, Ben Potter, a murit într-un accident nefericit. Pentru mulți dintre voi el a fost Comicstorian, dând voce poveștilor din mai multe medii diferite.

ADVERTISEMENT

Pentru cei dragi lui a fost unul dintre cei mai buni și mai susținători indivizi pe care oricine și-ar putea dori”, a scris Nathalie Potter pe rețeaua X. Soția vedetei de pe YouTube are numai cuvinte de laudă pentru regretatul partener de viață.

Ben Potter a fost descris despre un stâlp de sprijin „ca soț, fiu, frate, prieten sau chiar și ca simplu străin”. De asemenea, femeia a mai transmis că bărbatul în vârstă de 40 de ani era foarte iubitor și autentic.

ADVERTISEMENT

„Era o persoană care asculta și își făcea timp pentru cei dragi lui. Făcea tot posibilul să îi facă pe toți să râdă și să se asigure că sunt bine. A fost stânca noastră și îi liniștea pe cei dragi ori de câte ori aveau nevoie”, a mai scris Nathalie Potter.

Ben Potter, vedetă YouTube
Ben Potter, vedeta YouTube care a murit la 40 de ani. Sursa foto: hellomagazine.com

Apel la compasiune adresat de soția lui Ben Potter

Nathalie, soția lui Ben Potter, a mai dorit să facă un apel la compasiune la scurtă vreme după moartea partenerului de viață. Familia vedetei de pe YouTube traversează momente dificile și solicită fanilor să le fie respectată intimitatea.

ADVERTISEMENT

Cei dragi regretatului creator de conținut își plâng durerea perioada aceasta, fără a preciza când și unde va fi condus pe ultimul drum acesta. Prioritatea partenerei de viață este păstrarea a tot ce a construit influencerul.

În altă ordine de idei, soția lui Ben Potter a mai dezvăluit că nu va șterge canalul de YouTube, promițând să ducă mai departe moștenirea regretatului partener. Mai mult, a lăudat pasiunea bărbatului ca fiind „propriul nostru supererou”.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”