ADVERTISEMENT
Life

O vedetă din România, la un pas de divorț! A făcut anunțul dureros: „E o perioadă grea”

O vedetă din România este la un pas de divorț și a recunoscut că trece printr-o perioadă grea.
Autor: Andreea Stanaringa | 24.05.2021 | 22:10
O vedetă din România, la un pas de divorț! A făcut anunțul dureros: „E o perioadă grea”
O vedetă din România, la un pas de divorț! A făcut anunțul dureros: „E o perioadă grea” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

O vedetă din România a anunțat că este la un pas divorț. Aceasta și-a anunțat fanii de pe Instagram că nu trece deloc printr-o perioadă ușoară și a vorbit despre situația ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a spus că ea și soțul ei au apelat la terapia de cuplu pentru a-și putea rezolva problemele. Căsnicia lor nu mai merge bine și au fost nevoiți să caute ajutor din partea specialiștilor.

O vedetă din România, la un pas de divorț! A făcut anunțul dureros: „E o perioadă grea”

Ioana Grama și-a anunțat fanii de pe Instagram că mariajul ei trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta este la un pas de divorța de partenerul ei de viață și a vorbit sincer despre problemele pe care le-au întâmpinat.

Aflată în mașină, alături de soțul ei, Ioana Grama le-a dezvăluit urmăritorilor că au apelat la terapia de cuplu, în speranța că vor reuși să revină la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Dacă acest lucru nu este posibil, cei doi sunt pregătiți să-și crească copilul cât pot de bine, chiar dacă relația nu va mai funcționa.

„Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună. Nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte. Cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți din 2019 și au decis să ia o pauză. Cu toate acestea, Ioana Grama și soțul ei nu au uitat de respect și sunt în relații bune, chiar dacă există momente dificile.

Ioana Grama, despre problemele din căsnicie

Ioana Grama i-a asigurat pe fani că nu este vorba despre probleme grave, cu ar fi infidelitatea. Faptul că au un copil împreună este un alt motiv pentru care au decis să fie în relații bune.

ADVERTISEMENT

„Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună.

Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!