Life

O vedetă din România s-a simțit umilită în vacanță la Bușteni. Nu i-a venit să creadă ce a găsit la hotel: “Ceva de groază”

O vedetă din România este revoltată de ceea ce a găsit la un hotel din Bușteni, locație unde voia să aibă parte de o vacanță de vis.
05.01.2023 | 08:08
O vedeta din Romania sa simtit umilita in vacanta la Busteni Nu ia venit sa creada ce a gasit la hotel Ceva de groaza
Ce a găsit Elena Copăceanu la o cazare din Bușteni. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Elena Copăceanu, cunoscută în showbiz ca specialist în domeniul esteticii sprâncenelor, a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a rezervat o cameră la un hotel de lux din Bușteni.

Țeapă pentru o vedetă din România, după ce a rezervat o cazare la un hotel luxos din Bușteni

Vedeta a plătit bani frumoși pentru a se bucura de o vacanță de vis într-un hotel tip boutique, de patru stele, în stațiunea de munte precizată.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la fața locului, Elena Copăceanu a găsit foarte multă dezordine, în loc de imaginile foarte atrăgătoare care apăreau pe internet. Revoltată, a hotărât să filmeze totul și să dea mai departe publicității.

”Doamne, ce țeapă este acest hotel. Pozele din cameră sunt de fapt randări, jacuzzi fotografiat dintr-un unghi în care nu se vede dezastrul de lângă, iar personalul…ceva de groază.

ADVERTISEMENT

Recepționerul se vaită că-l doare un genunchi, iar băiatul care ne ducea bagajele în cameră, un puști de 16 ani care se bucura că bagajul nostru e ușor (avea de carat acest bagaj pe scări pentru că hotelul nu are lift)…

În fine, ce am văzut în prezentarea de pe internet, nu a avut nicio legătură cu realitatea. Am fost foarte dezamăgită. Îmi doream atât de mult această vacanță, și totul s-a transformat într-un fiasco”, a transmis Elena Copăceanu pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Dezamăgită, vedeta a decis să-și schimbe destinația. A ales Poiana Brașov, aici găsind condiții mai bune, dar nu a putut uita gustul amar pe care i l-a lăsat hotelul din Bușteni. Ea a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru toți proprietarii de cazări care induc în eroare clienții.

Cum puteți evita înșelătoriile unităților hoteliere

Pentru a nu cădea într-o capcană similară cu cea a Elenei Copăceanu, există anumite modalități de precauție. Unele dintre ele sunt: citirea recenziilor, verificarea istoricului contului care a făcut anunțul cazării, verificați contul de facebook al persoanei care a promovat unitatea turistică, pentru a vedea dacă a promovat-o și în alte părți.

ADVERTISEMENT

În perioada sărbătorilor, au fost turiști care au plătit în prealabil cazarea, iar la un moment dat s-au trezit că aceasta nu mai există. Multe anunțuri sunt false, de aceea trebuie verificate cu atenție.

ADVERTISEMENT