Life

O vedetă din showbiz riscă să rămână fără un picior. A ajuns de urgență la spital

O vedetă din showbiz-ul românesc trece prin momente cumplite. Riscă să rămână fără un picior, în urma unui incident. A ajuns de urgență pe patul de spital.
05.08.2022 | 00:23
O vedeta din showbiz risca sa ramana fara un picior A ajuns de urgenta la spital
Diana Gureșoaie, în risc de a-i fi amputat un picior. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Gureșoaie riscă să rămână fără un picior. Tânăra a fost internată de urgență și acum se află pe patul de spital. Cum a ajuns într-o astfel de situație?

Fostă iubită de fotbalist riscă să rămână fără un picior. Cum a ajuns într-o asemenea situație

Diana Gureșoaie s-a rănit grav la picior după ce a încercat să intre în casă spărgând geamul de la balcon. Fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase și-a pierdut cheile de la locuință și a așa a decurs la gestul riscant, transmite wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Medicii spun că situația vedetei nu ar fi prea bună și analizează situația amputării piciorului lovit. Totul are loc la scurt timp după ce aceasta și-a petrecut ziua de naștere în oraș.

Pe contul său de Instagram, Diana Gureșoaie apare fericită alături de prietenele sale, în câteva Story-uri făcute cu câteva ore înainte de incident. Nu avea habar că urma să se confrunte la un interval scurt cu un moment dificil din viață.

ADVERTISEMENT

Diana Gureșoaie, lovită cu un scaun de către o femeie

De altfel, zilele trecute, Diana Gureșoaie a fost lovită din senin, cu un scaun, de către o femeie. S-a întâmplat în timp ce se afla la o terasă, în Capitală.

Vedeta a declarat apoi, în exclusivitate pentru FANATIK că nu știe cine era doamna care a atacat-o și că a mers la poliție să depună plângere. Unii apropiați au sfătuit-o să nu facă acest lucru, deoarece ea mai are probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

”Sunt în regulă. Nu am avut o altercație cu nimeni. M-am săturat să zică lumea de altercațiile pe care nu le provoc eu. A venit o doamnă de 50 de ani care m-a lovit din senin. Eu nu am făcut nimic. M-a lovit cu scaunul pe umăr. Am făcut și plângere la Poliție.

Nu am vrut să spun nimic despre asta până acum deoarece tata are probleme cu inima și cine știe ce ar fi crezut că s-a întâmplat. Sunt bine, nu m-am bătut eu cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu am putut să ripostez. N-am putut să reacționez pentru că mă ținea cineva de mâini. De data asta chiar sunt o victimă. Poliția sper să își facă treabă”, a spus Diana Gureșoaie pentru FANATIK.

Diana Gureșoaie a mai fost implicată într-un scandal și anul trecut, cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Într-un local de fițe din București cei doi s-au luat la ceartă, s-au spart pahare, iar vedeta chiar l-ar fi tăiat pe afacerist.

În ceea ce-l privește pe Alex Bodi, acesta a reușit să scape de controlul judiciar, după ce în 2020 s-a descoperit că făcea parte dintr-un grup infracțional, care racola minore pentru prostituție, în țară și peste hotare.

ADVERTISEMENT
Tags: