Life

O vedetă Pro TV este însărcinată. Anunțul a fost făcut, în direct, de Cătălin Măruță

Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță a dat vestea, în direct, iar sora ei a confirmat informația.
07.09.2022 | 17:11
O vedeta Pro TV este insarcinata Anuntul a fost facut in direct de Catalin Maruta
Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Boghiu, fosta membră a echipei Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță este cel care a făcut anunțul, în direct, în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Sora arhitectei, Oana, a confirmat vestea.

Fosta arhitectă de la Visuri la cheie, Oana Boghiu, este însărcinată. Anunțul a fost făcut, în direct, de Cătălin Măruță

Laura Boghiu s-a căsătorit anul trecut. Fosta arhitectă din emisiunea Visuri la cheie a avut o nuntă ca în basme, care s-a desfășurat într-un castel din Franța.

ADVERTISEMENT

Acum, familia vedetei Pro TV se mărește. Laura Boghiu este însărcinată, veste pe care a ales să o împărtășească pe Instagram, însă doar cu cei mai apropiați prieteni.

Printre aceștia se numără și Cătălin Măruță, care a profitat de faptul că o avea invitată în emisiune pe Oana, sora geamănă a Laurei Boghiu și cea care i-a luat locul în show-ul cu cazuri caritabile, pentru a afla dacă este adevărat.

ADVERTISEMENT

Astfel, moderatorul a întrebat-o despre sarcina Laurei. Arhitecta a fost surprinsă de faptul că acesta era la curent cu noutățile, însă nu a negat informația.

„Sora ta urmează să devină mămică, nu?”, a întrebat Cătălin Măruță.

„Ai aflat. Cum?”, a reacționat Oana Boghiu.

Laura Boghiu și-a dorit să devină mamă

Într-un interviu acordat la scurt timp după nuntă, Laura Boghiu a mărturisit că își dorește să devină mamă, dar ca așteaptă ca lucrurile să se întâmple de la sine.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să fiu mamă și ne dorim să fim părinți, normal. Când? Se vor întâmpla toate la momentul potrivit! Întrebările de genul ăsta sunt la ordinea zilei.

Din păcate, toți avem niște percepții clar tipărite în cap, cum că următorul pas după căsnicie ar fi de a deveni părinți. Sunt de părere că  toate lucrurile trebuie să se întâmple natural, nu forțat sau că așa trebuie”, a declarat Laura Boghiu pentru Viva. 

ADVERTISEMENT

Noul sezon Visuri la cheie are premiera pe 7 septembrie

Miercuri, 7 septembrie, de la ora 21:30 are loc premiera unui nou sezon al emisiunii Visuri la cheie. Telespectatorii Pro TV vor avea ocazia să urmărească noi povești de viață impresionate și să fie martori la modul în care totul se schimbă pentru persoanele alese.

ADVERTISEMENT