ADVERTISEMENT
News

O vloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Avea doar 24 de ani

O vloggeriță s-a aruncat de la etajul 14. A lăsat și un mesaj de adio.
Autor: Andreea Marin | 10.06.2021 | 13:35
O vloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Avea doar 24 de ani
O vloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Sursa foto: Facebook

Informațiile inițiale pe care le au polițiștii în acest moment arată că tânăra a recurs la un gest extrem, acela de a-și lua propria viață. Tragedia s-a petrecut miercuri seara, la ora 22:30.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 24 de ani s-a aruncat de la etaj

Femeia s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia, din motive încă necunoscute. Ea avea doar 24 de ani și părea că duce o viață împlinită. Ea era urmărită de 100.000 de oameni pe contul său de Instagram.

Ea se gândea de ceva vreme să facă acest gest, motiv pentru care cu două ore înainte de sinucidere a publicat o fotografie sugestivă pe contul său de Instagram.

Ce mesaj a postat înainte de a se sinucide

Este vorba despre o fotografie complet neagră, în care nu se poate distinge nimic. Aceasta avea și o descriere care putea să ducă cu gândul la gestul pe care avea să îl facă tânăra.

ADVERTISEMENT

Ea a scris „Sfârșit” în dreptul fotografiei, dar nimeni se pare că nu a fost alertat de acest mesaj subliminal al tinerei, pentru că ea și-a luat viața două ore mai târziu.

Vloggerița locuia cu iubitul ei

Vloggerița locuia împreună cu iubitul ei, dar acesta se pare că nu era acasă în momentul în care s-a produs tragedia. De asemenea, tânăra a lăsat un bilet de adio.

În acesta ea își cerea iertare pentru gestul său părinților și familiei sale, dar și tuturor celor apropiați. Deocamdată, nu se știe ce anume a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

ADVERTISEMENT

Ce se știe cu siguranță până în acest moment este faptul că a fost deschisă o anchetă în acest caz, iar oamenii legii anchetează toate pistele posibile. Dar, așa cum am menționat, biletul de adio ar indica o sinucidere.

Polițiștii au mai transmis și că nu se știe ca fata să fi avut probleme de orice natură, iar vecinii au spus că nu au auzit niciodată certuri sau scandaluri în apartamentul în care locuiau cei doi tineri.

ADVERTISEMENT

În țara noastră, tot mai mulți tineri aleg să încheie socotelile cu viața. Aceasta este a doua cauză care ucide tinerii din România, după accidentele rutiere.

În 2019, în Iași, trei tineri s-au spânzurat în numai două zile. Aceștia erau depresivi, potrivit mărturiilor făcute de rude la acel moment, în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT