Sport

O zi din viața lui Florinel Coman. Programul „spartan” al căpitanului de la FCSB, care l-ar face mândru pe Gigi Becali

Florinel Coman (24 de ani) încearcă să se pună pe picioare după ce a pierdut și postul de titular la FCSB. Jucătorul are un program extrem de strict.
29.11.2022 | 14:15
O zi din viata lui Florinel Coman Programul spartan al capitanului de la FCSB care lar face mandru pe Gigi Becali
O zi din viața lui Florinel Coman. Programul „spartan” al căpitanului de la FCSB, care l-ar face mândru pe Gigi Becali. FOTO: Instagram Florinel Coman
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e în criză la FCSB, însă nu duce lipsă de oferte. Criticat de Gigi Becali în dese rânduri, mijlocașul speră în continuare să revină la forma de dinainte de accidentare și să prindă un transfer la un club important din străinătate.

S-a dat jos milităria din pod la FCSB! Cum arată programul de zi cu zi al lui Florinel Coman

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au o fetiță de câteva luni, însă soția jucătorului de la FCSB este nevoită să primească ajutor din partea familiei pentru a avea grijă de Kasia, care tocmai a fost botezată, la eveniment participând mai mulți jucători ai FCSB. Cei doi au fost și la nunta și botezul lui Denis Haruț.

ADVERTISEMENT

Ioana a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că Florinel Coman are un program extrem de încărcat și nu prea se poate ocupa de fetița lui, decât în puținul timp liber rămas.

Soția lui Florinel Coman a dezvăluit programul strict al jucătorului de la FCSB
Soția lui Florinel Coman a dezvăluit programul strict al jucătorului de la FCSB

„Florin când mai are puțin liber pentru că o zi de-a lui arată cam așa: antrenament, vine acasă-mânâncă și doarme, se trezește, merge la sală, ajunge acasă, face un duș și mănâncă, la 22:00 se culcă”, a dezvăluit disciplina draconică pe care Florinel Coman și-a impus-o.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e convins că îl poate salva pe Florinel Coman: „Poate să coste mulți bani sau să nu coste nimic”

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Florinel Coman în ultima intervenție la PRO Arena, însă speră în continuare că va reuși să dea lovitura cu transferul său: „Florinel poate să coste mulți bani sau să nu coste nimic. Nu pot să cer acuma… Știi asta e Mercedes și a fost o mașină nouă nouță!

Mașina nu e segmentată, trebuie să îi pun bujiile, să îi pun motor. El vrea să plece împrumut. Nu îi dau eu nicio hârtie să plece împrumut la Farul sau la Rapid. N-am băut gaz!”. 

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB e convins că Hagi ar reuși să îl revitalizeze pe Florinel Coman, însă împrumutul său nu mai este de actualitate: „Uite unde a ajuns Mbappe după cinci ani și unde e el acum? El m-a vrăjit pe drept, pentru că așa era atunci”.

Gigi Becali consideră că s-a păcălit cu transferul lui Florinel Coman

Chiar dacă se consideră păcălit de Hagi, Becali îi dă Cezarului ce-i al Cezarului: „El are talentul, știința și capacitatea să scoată din jucători mai mult decât pot ei. Nouă ne iau ochii, dar când pleacă de la ei, dar nu mai sunt aceiași”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a plătit trei milioane de euro pentru Florinel Coman și are o explicație pentru căderea lui „Mbappe de România”: „Pe Hagi nu poate nimeni să îl copieze. El spune că Becali e prost sau altcineva și nu știe să lucreze cu jucătorii. Și are dreptate! Ăla te mănâncă dacă nu joci. De-aia când pleacă de la el nu mai sunt la fel.

Gică e specialist și muncește mult. Nu putem să facem ca el. El nu și-a permis să îi țină pe Florinel, Cicâldău, Tănase, etc. Atunci trebuie combinație de bani, cu Hagi”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT