Stiri sportive

“Ei sînt sfîşiaţi de durere şi tu dai bilete la circ?”

Lumea a luat foc după ce Mircea Sandu a făcut anunţul macabru că va invita la meciul cu Ungaria familia copilului mort după ce a fost sfîşiat de cîini. Pe toate forumurile (gsp.ro,...
05.09.2013 | 15:26
Ei sint sfisiati de durere si tu dai bilete la circ

Lumea a luat foc după ce Mircea Sandu a făcut anunţul macabru că va invita la meciul cu Ungaria familia copilului mort după ce a fost sfîşiat de cîini. Pe toate forumurile (gsp.ro, prosport.ro, digisport.ro, dolce-sport.ro etc), suporterii naţionalei sau, pur şi simplu, oameni mişcaţi de drama familiei şi de gafa scandaloasă a preşedintelui FRF, au postat mii de comentarii prin care l-au pus la colţ pe şeful de la Casa Fotbalului. FANATIK îi prezintă lui Mircea Sandu doar o mică parte dintre mesajele oamenilor la gestul său scandalos, dacă n-a înţeles cît de deplasată a fost invitaţia lui.

Ionuţ
“Sandule, aia îşi plîng copilul si tu crezi că au grija meciului tău ?Distrusule!”

Adrian
“Pe bune, Sandu ăsta chiar are prostie cît capul ăla mare!!! Păi de ce nu oferi si un transport pentru copilul mort la meci înainte de înmormîntare???? vreţi toţi să faceţi propagandă pe spatele amărîţilor care mor de greutaţi !!! De ce nu aţi luat voi toţi jucători şi să mergeţi acolo să curăţaţi zona şi să faceţi un loc de joacă în siguranţă??? Şi să faceţi asta în toate cartierele periferice, că acolo sărăcia adună infracţiunile!!!”

gigix
“Bă da prost mai eşti! Oamenii aia sînt sfîşiaţi de durere şi tu le dai bilete la circ?”

Stanciu Daniela
“Crezi că viaţa unui copil poate fi compensată cu trei bilete la meci?”

Dumitra Constantin
“Sandule, tu crezi că părinţilor copilului le arde de distracţie? Mai bine i-ai ajuta cu bani, că nu cred că au ca tine”

Euy
“Chiar nu avem simţul măsurii. Acelor oameni de meciuri le arde? Doamne, iartă-i că nu ştiu ce fac! Te cruceşti cu adevărat. Mai bine nu pomeneau de acest tragic eveniment”

Adrian
“Trebuia să bagi mîna adînc în buzunarul tău ăla doldora de bani şi să faci un gest caritabil, dacă ştii ce este ăla? Nu de bilete au nevoie părinţii copilului în astfel de momente”

Bubu
“Fraţilor, în Bucureşti le-am văzut pe toate: capitala fără centură, maşini parcate pe trotuar în paralel pe două rînduri, cîini care te mănîncă de viu, nebunul ăsta de la FRF, care în loc să-i ajute cu cheltuieli de înmormîntare, le dă bilete la meci”

Alin
“Nesimţitul ăsta ar fi în stare să ofere familiei un tricou al naţionalei cu numele copilului. Sandule, eşti un dement irecuperabil!”

Md
“Incredibil! Ăştia sunt chiar cretini. Nu îmi vine să cred cît de tîmpiţi pot fi. Le moare copilul şi vor să le dea bilete la meci”

disqus_swzPGAoqJe
“Sandule, ar cam fi cazul să mergi la brutărie. La şpagă nu te întrece nimeni. Ai adus cu Mitica fotbalul la sapă de lemn. Îţi mai arde şi de glume proaste şi nesărate, ca tine”

Stanciu Daniela
“Se pare că ce a zis Sandu nu este o glumă şi el chiar nu ştie ce înseamnă viaţa”

Ioana
“Cîtă neruşinare! Ăştia sînt oamenii. Sînt şi ei animale de pradă, ca să vezi pînă unde merge corupţia şi manipularea”

Cristi
“Mircea Sandu este un mîrlan. Nu se poate să îi treacă aşa ceva prin cap. Cum să oferi bilete la meci unei familii al cărui copil a murit. Sandu, ăsta, e un om fără suflet”

Mar
“Aceşti oameni ca Mircea Sandu nu au sentimente. Le place să îşi bată joc de oameni, nu au cum să înţeleagă prin ce trece aceea familie din moment ce ei nu au suflet”

Da
“Cred că exact de meciul ăsta avea nevoie familia copilului ucis, altceva nu mai avea de făcut. Populism imbecil fără margini, exploatarea fără scrupule a unui eveniment tragic, iată ceva care a devenit obişnuit în spaţiul public”

alt idiot
“Păi, băi, mafiotule, tu crezi că acelei familii îi mai arde de meci în aceste zile, în următorii ani. Dacă tu eşti insensibil şi nesimţit, nu înseamnă că toţi sunt ca tine. Oamenii jelesc zilele acestea. Ei trebuie să aibă grijă şi de frăţiorul rămas, care s-ar putea să aibă sechele toată viaţa, şi tu le dai bilete gratuite?”