Ce vrea Mihai Teja de la fotbaliştii săi: “Le spunea să joace ca la Barcelona! I-am zis că n-avem jucători de aşa ceva”

Alin Miu   
în FCSB
26/12/2018, 17:21
Ce vrea Mihai Teja de la fotbaliştii săi: “Le spunea să joace ca la Barcelona! I-am zis că n-avem jucători de aşa ceva”
Oamenii de fotbal îl avertizează deja pe Mihai Teja

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, are doar cuvinte de laudă la adresa noului antrenor de la FCSB, Mihai Teja, dar, în același timp, îl și avertizează. 

„Săgeată” crede că Gigi Becali nu se va schimba niciodată în privința felului său de a fi, astfel că pe Teja îl așteaptă o misiune dificilă. Niculae crede totuși că antrenorul are capacitatea necesară de a se înțelege cu Becali datorită trecutului său.

Niculae a dezvăluit şi ceea ce le cere Teja fotbaliştilor săi, explicând că vrea un joc de posesie, lucru pe care Teja i l-a transmis şi lui Gigi Becali la discuţia finală dintre cei doi, dezvăluită de FANATIK.

Oamenii de fotbal îl avertizează deja pe Mihai Teja

“Este un antrenor foarte bun, un tip foarte calculat, iar echipele sale joacă un fotbal ofensiv. De multe ori le zicea fundaşilor să plece la fel cum se întâmplă la Barcelona, la Real Madrid. Chiar glumeam şi îi spuneam că noi nu avem asemenea jucători. Teja a crescut pe lângă Mircea Rednic, a fost secund şi la Steaua.

Este o alegere foarte bună din punctul meu de vedere, este un antrenor tânăr cu o şcoală bună şi poate avea rezultate bune la FCSB. Domnul Becali nu se va schimba niciodată, dar Mihai ştie cum să discute cu Gigi Becali şi va şti cum să-l convingă să nu mai facă greşelile pe care le-a făcut în trecut”  – a spus Marius Niculae pentru Telekom Sport.

FCSB se află pe locul 2 în Liga 1 Betano, cu 40 de puncte strânse în 21 de etape. Roș-albaștrii au pierdut ultimul meci al anului, 0-1 pe teren propriu, rezultat în urma căruia ardelenii s-au distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului.  Nicolae Dică a plecat ca urmare a declarațiilor dure făcute de Becali la adresa sa, iar în locul său a venit Mihai Teja, cel care în acest sezon a pregătit-o pe Gaz Metan.

Medieșenii au jucat un fotbal bun, însă, chiar dacă multă vreme s-au aflat chiar între primele patru echipe, în ultima perioadă forma lor a scăzut și au ieșit în afara locurilor de play-off.

Închide ×