Sport

Oana Borş, accidentare horror! Suspectă de ruptură a ligamentelor încrucişate după primul gol marcat la naţională

Ghinion uriaş pentru naţionala României. Oana Borş a suferit o accidentare horror în meciul cu Iran, la câteva secunde după marcarea primului gol la prima reprezentativă.
03.12.2021 | 19:33
Oana Bors accidentare horror Suspecta de ruptura a ligamentelor incrucisate dupa primul gol marcat la nationala
ADVERTISEMENT

Oana Borş este suspectă de ruptura ligamentelor încrucişate, după o accidentare horror suferită în meciul România – Iran, primul de la Campionatul Mondial din Spania.

Oana Borş, accidentare horror! Suspectă de ruptură a ligamentelor încrucişate

La scorul de 12-2, Oana Borş a pătruns şi a reuşit să marcheze în poarta adversă, însă la aterizare genunchiul drept a cedat şi jucătoarea celor de la Minaur Baia Mare a rămas întinsă pe jos.

ADVERTISEMENT

Strigătele de durere s-au auzit în toată sala, iar colegele de echipă au rămas împietrite. Medicii au intervenit cu o targă şi după minute bune în care sportiva a primit îngrijiri la nivelul terenului de joc, a fost transportată la spital.

Este cea mai tânără jucătoare a naţionalei României

Oana Borş este cea mai tânără jucătoare a naţionalei României. În vârstă de 18 ani, extrema dreaptă a impresionat în evoluţii la Minaur Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Împotriva Iranului, Oana Borş a marcat primul gol pentru naţionala României. Din păcate, doar câteva secunde mai târziu s-a accidentat grav şi o aşteaptă o recuperare lungă.

Cel mai probabil, Oana Borş îşi va petrece seara la spitalul din Castellon, acolo unde va fi supusă mai multor analize pentru a se determina gravitatea accidentării.

ADVERTISEMENT

România mai are două meciuri în grupa preliminară: Kazahstan şi Norvegia!

România joacă din două în două zile la Campionatul Mondial din Spania. După “încălzirea” cu Iran, naţionala noastră va evolua împotriva Kazahstanului, iar marţi va fi meciul vedetă al primei runde, cu Norvegia.

Adi Vasile speră ca echipa să prindă sferturile de finală, obiectivul pe care FRH l-a fixat înainte de startul competiţiei fiind un loc în top 10.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile, despre lipsa Cristinei Neagu: “Vor ieşi alte jucătoare la rampă, responsabilitatea se va împărţi pe umerii altor jucătoare”

România joacă la acest turneu final fără Cristina Neagu. Interul stânga de la CSM Bucureşti a hotărât să ia o pauză de un an de la prima reprezentativă:

“Aşa cum o ştim noi, Cristina Neagu este imposibil de înlocuit. Nu trebuie să căutăm în echipa României o altă Cristina Neagu sau a doua Cristina Neagu. În schimb, ceea ce trebuie să facem este să înţelegem că lipsa ei din echipă va produce nişte modificări.

Aceste modificări trebuie exploatate cel mai bine posibil. Vor ieşi alte jucătoare la rampă, responsabilitatea se va împărţi pe umerii altor jucătoare. Echipa trebuie să înţeleagă că este foarte important să avem un grup foarte puternic, care să îşi împartă sarcinile, responsabilităţile, durerile şi plăcerile, astfel încât să optimizăm tot ce putem face ca şi grup”, a spus Adi Vasile.

  • 18 ani are Oana Borş
  • 1 gol a marcat Borş pentru echipa naţională

 

ADVERTISEMENT