News

Oana Cuzino a ajuns la PARTAJ cu soţul ei milionar

Pe 2 septembrie 2014, Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" de la PRO TV si una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, a fost data in judecata, la ...
12.09.2014 | 09:01
Oana Cuzino a ajuns la PARTAJ cu sotul ei milionar

Pe 2 septembrie 2014, Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?” de la PRO TV si una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, a fost data in judecata, la  Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, de catre sotul ei, Yoav Stern, care pretinde partajul bunurilor comune! Potentul om de afaceri israelian, cu care Oana este casatorita de ani buni, apare in calitate de reclamant, in timp ce vedeta PRO TV este “parat” in acest dosar!

Yoav Stern (in tricou negru), surprins de paparazzii WOWbiz.ro relaxandu-se la o terasa

Obiectul dosarului este “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, conform articolului 316 din Codul Civil”. Cu aproape 20 de ani mai tanara decat sotul ei, Oana Cuzino (43 de ani) si Yoav au impreuna o fetita, Naomi, si au fost considerati pana acum un cuplu model in Romania.

O astfel de bijuterie McLaren detine sotul Oanei Cuzino, Yoav Stern

Dintre toate pasiunile misteriosului om de afaceri Yoav Stern, cea mai costisitoare o reprezinta masinile de lux, garajul acestuia fiind cel mai garnisit din tara si numarand recent “piese” de mai bine de un milion de euro, precum patru autoturisme Porsche, un McLaren MP4-12 C si un Rolls -Royce.

Iata ce presupune articolul 316 din Codul Civil, care este invocat in dosar si care sta la baza partajului dintre Yoav Stern si Oana Cuzino:

CAPITOLUL VI
Drepturile si obligatiile patrimoniale ale sotilor

SECŢIUNEA 1
Dispozitii comune

Art. 316

Actele de dispozitie care pun in pericol grav interesele familiei

(1) In mod exceptional, daca unul dintre soti incheie acte juridice prin care pune in pericol grav interesele familiei, celalalt sot poate cere instantei de tutela ca, pentru o durata determinata, dreptul de a dispune de anumite bunuri sa poata fi exercitat numai cu consimtamantul sau expres. Durata acestei masuri poate fi prelungita, fara insa a se depasi in total 2 ani. Hotararea de incuviintare a masurii se comunica in vederea efectuarii formalitatilor de publicitate imobiliara sau mobiliara, dupa caz.

(2) Actele incheiate cu nerespectarea hotararii judecatoresti sunt anulabile. Dreptul la actiune se prescrie in termen de un an, care incepe sa curga de la data cand sotul vatamat a luat cunostinta de existenta actului.

(3) Dispozitiile art. 346 si 347 sunt aplicabile in mod corespunzator.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: