ADVERTISEMENT
Life

Oana Cuzino, revenire spectaculoasă la PRO TV. Când începe noul sezon “Ce se întâmplă,doctore?”

Autor: Raluca Ilie | 29.09.2020 | 13:03
Oana Cuzino, revenire spectaculoasă la PRO TV. Când începe noul sezon
Oana Cuzino, revenire spectaculoasă la PRO TV. Când începe noul sezon "Ce se întâmplă,doctore?". Sursa foto: Instagram.

Veste bună pentru fanii Oanei Cuzino! Aceasta a revenit pe micile ecrane cu rubrica ei de suuces, care i-a adus celebritatea, ,,Ce se întâmplă, doctore?”, începând cu data de 28 septembrie.

ADVERTISEMENT

Se pare că publicul i-a dus dorul frumoasei prezentatoare, așa că aceasta a hotărât să ofere în continuare sfaturi medicale utile celor care o urmăresc cu drag.

În vârstă de aproape 50 de ani, jurnalista arată impecabil, iar admiratoarele ei au fost dintotdeauna interesate de modul în care aceasta se menține veșnic tânără. Vedeta este activă și în mediul online, unde oferă adesea sfaturi de nutriție și un stil de viață echilibrat.

ADVERTISEMENT

Oana Cuzino, revenire spectaculoasă la PRO TV. Ce surprize ne pregătește medicul

Oana Cuzino s-a întors în cadrul Știrilor dimineții de la PRO TV, cu renumita rubrică ,,Ce se întâmplă, doctore?” și a oferit informații cu privire la subiectele pe care aceasta dorește să le abordeze prin intermediul emisiunii.
“În noul sezon vom încerca să abordăm și alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecției cu virusul SARS-CoV-2. Ne vom referi la afecțiunile sezoniere ce se exacerbează odată cu sezonul rece, afecțiunile reumatismale, cardiace, alergiile de toamnă, afecțiunile gastrointestinale, modificarile de dispoziție și multe altele. Bineînțeles, venim în ajutorul celor preocupați de consolidarea sistemului imunitar al tuturor membrilor familiilor, de la mic la mare, prin remedii care țin de stilul nostru de viață zilnic, suplimentarea adecvată și remediile naturale care ne sunt la îndemână.“, a declarat îndrăgitul medic.

Oana Cuzino
Oana Cuzino, revenire spectaculoasă la PRO TV. Ce surprize ne pregătește medicul. Sursa foto: Instagram.

,,Ne preocupă și inovația în terapia oncogenică, ce a făcut un salt uriaș cu ajutorul tehnologiei prin medicina personalizată, imunoterapie și terapiile farmacogenetice, care ajută medicul oncolog în stabilirea celui mai potrivit model de tratament al pacienților cu cancer, crescând calitatea vieții și speranța de viață a acestora. Vom discuta și despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicațiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților cronici, tratarea și monitorizarea la distanță”, a adăugat doctorul Oana Cuzino raportat la noutățile cu privire la problemele dezbătute în cadrul rubricii sale.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!