Life

O mai știi pe Oana de la Genius? Arată complet altfel de când s-a retras din lumina reflectoarelor

O mai ții minte pe Oana de la Genius? Frumoasa roșcată, tunsă băiețește, făcea furori în urmă cu mai bine de 20 de ani alături de colegii de trupă, Cezar și Ovidiu.
06.12.2021 | 11:02
O mai stii pe Oana de la Genius Arata complet altfel de cand sa retras din lumina reflectoarelor
O mai ții minte pe Oana de la Genius? Nu arată deloc așa cum o știai în urmă cu 20 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Vincu, pe numele ei complet, s-a retras din lumina reflectoarelor după desființarea formației, în anul 2001. O perioadă a locuit în Statele Unite ale Americii, alături de fostul partener, Cezar.

Deși a fost una dintre cele mai iubite formații, iar solista avea o voce excepțională drumurile lor tot s-au despărțit, ceea ce a făcut ca artista să-și încerce norocul în altă parte.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Genius a urcat pe scenă în urmă cu câțiva ani în postura de mezzosoprană, în musicalul „Romeo și Julieta”. A avut rolul lui Lady Capuletti.

O mai ții minte pe Oana de la Genius? Nu arată deloc așa cum o știai în urmă cu 20 de ani

Astăzi, Oana de la Genius este complet schimbată. A renunțat la roșcat și s-a făcut blondă, lucru pe care internauții l-au apreciat. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii.

ADVERTISEMENT

Excentrică ca și în urmă cu 20 de ani când apărea la concerte sau la emisiuni mondene, cântăreața știe ce o avantajează, de aia și arată complet altfel.

„Wow, te prinde bine!”, „Wow, ce frumoasă ești! Atât de bine te prinde această culoare… radiezi lumină!”, „Ce frumoasă este această femeie…..nu am mai văzut-o de mult!”, sunt doar câteva mesaje din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Oana de la Genius a lucrat o vreme ca profesoară de canto la Timișoara, acolo unde s-a stabilit după ce și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii.

Se concentrează în continuare pe muzică, atât interpretare, cât și compoziție. De asemenea, se bucură de acest talent alături de colegii de la Alpha Team și se implică în fiecare eveniment pe care-l are.

ADVERTISEMENT
Oana Vincu de la Genius
Așa arată acum Oana Vincu de la Genius. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Motivul pentru care s-a destrămat trupa Genius. Oana a spus adevărul

În ultimii ani a învățat să nu-și mai facă planuri și ia fiecare zi așa cum vine. Oana Vincu se bucură de tot ce primește de la viață și simte că este norocoasă din acest punct de vedere.

În ceea ce-i privește pe foștii colegi de trupă, Cezar și Ovidiu, blondina susține că nu țin legătura, dar asta nu înseamnă că nu au lăsat loc de bună-ziua.

Legat de motivele care au dus la destrămarea trupei Genus după 5 ani de la înființare, vedeta crede că a fost vorba de surmenajul fizic și psihic care și-a spus cuvântul.

Cei trei au devenit cunoscuți datorită pieselor: „Orașul trist”, „Macho Man”, „Îmi plânge inima”, „Vara” sau „Moșu”.

ADVERTISEMENT
Tags: