Life

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a vorbit despre accidentarea fiicei ei. “E grav. Este posibil să se opereze”

Oana Ioniță își face griji pentru fetița sa. Izabel s-a accidentat destul de grav în urmă cu aproape 6 luni și s-ar putea să nu mai poată dansa niciodată.
11.03.2022 | 20:05
Oana Ionita fosta Bebelusa de la Cronica Carcotasilor a vorbit despre accidentarea fiicei ei E grav Este posibil sa se opereze
Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a vorbit despre accidentarea fiicei ei.
ADVERTISEMENT

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, trece printr-o perioadă destul de complicată. Aceasta caută cea mai bună soluție pentru ca fiica ei să se recupereze după ce s-a ales cu o fisură de menisc gradul 3, la piciorul stâng.

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a vorbit despre accidentarea fiicei ei. “E grav. Este posibil să se opereze”

Izabel, fiica Oanei Ioniță, a moștenit pasiunea și talentul mamei sale pentru dans. În urmă cu mai bine de doi ani, fetița a câștigat burse de studii în Rusia și Italia.

ADVERTISEMENT

Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a mărturisit însă că acum, familia sa trece printr-un impas. Fetița a suferit în urmă cu 6 luni o accidentare destul de gravă.

Fisură de menisc gradul 3, la piciorul stâng, piciorul său de bază. Inițial nu și-a dat seama, dar treptat a început să se resimtă. Deocamdată, micuța face recuperare, iar în curând o sa facă și un nou RMN.

ADVERTISEMENT

“Când i-a trosnit mai tare piciorul ne-am dat seama că e ceva. Ea a avut un ganglion în spatele genunchiului și tot făceam masaje, recuperări. Dar, de fapt era de la această microfisură care s-a accentuat”, a dezvăluit Oana Ioniță pentru Click.

În cazul în care nu se va recupera, micuța trebuie să fie operată. În această perioadă, Izabel ar fi trebuit să aibă mai multe concursuri, dar nu a putut să participe la niciunul.

ADVERTISEMENT

“Dacă e să fie mai grav o să fie nevoie să se opereze undeva în străinătate. Dacă reușim să ne revenim trebuie să se întărească sistemul muscular.

Asta contează, dacă ai un sistem muscular bun, care ține articulațiile, nu te accidentezi ușor. Cred eu că o să își revină, dar nu o să fie la nivelul la care a fost înainte. Posibil ca revenirea să fie mai grea” , a mai spus balerina.

ADVERTISEMENT