Life

Oana Lis a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit soția lui Viorel Lis: “Care m-a deocheat?”

Oana Lis a ajuns de urgență la spital duminică. Soția lui Viorel Lis a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut.
12.09.2022 | 17:17
Oana Lis a ajuns de urgenta la spital Ce a patit sotia lui Viorel Lis Care ma deocheat
De ce a ajuns Oana Lis la spital. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis a ajuns la spital după ce s-a accidentat în urma unei căzături. Soția fostului edil al Capitalei s-a lovit la picior, iar medicii i l-au pus în ghips.

Oana Lis a ajuns de urgență la spital

Blondinei nu îi este deloc ușor după această căzătură, dat fiind faptul că soțul ei are probleme serioase de sănătate și trebuie să aibă grijă de el.

ADVERTISEMENT

Duminică, Oana Lis a postat un mesaj pe rețelele sociale. Aceasta s-a întrebat cine a “deocheat-o” de a reușit să cadă și să se lovească.

“Care m-a deocheat că am căzut!??!!!”, a postat Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei imagini în care are piciorul în ghips.

ADVERTISEMENT
Oana Lis spital ghips
Oana Lis are piciorul în ghips. Sursa foto: Facebook

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit. Fostul primar nu mai poate ieși din casă. Blocul în care locuiesc cei doi nu are rampă pentru scaun cu rotile, așa că Oana Lis nu îl poate scoate afară pe acesta.

Oana Lis face sacrificii mari pentru Viorel Lis

Recent, Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are partenerul ei de viață, Viorel Lis. Blondina a recunoscut că face sacrificii mari pentru fostul edil și strânge toți banii pentru medicamente și mâncare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a lansat un apel la cei care au posibilitatea să o ajute cu bani pentru tratamentul lui Viorel Lis, care este destul de costisitor.

Săptămâna trecută, Oana Lis și-a făcut apariția la VIVA! Influencers Party, acolo unde a ieșit pentru a se deconecta și a-și încărca puțin bateriile.

ADVERTISEMENT

Între timp, blondina a reușit să facă rost de bani pentru medicamentele și tratamentul lui Viorel Lis, care acum se simte mai bine.

“În continuare mă interesez de tot felul de terapii care se pot face. Pentru el e complicat, la vârstă asta, o operație… și la problemele pe care le are cu inima. E o situație destul de complicată.”, a declarat Oana Lis pentru FANATIK.

Banii pe care vedeta îi câștigă la cabinetul de psihologie pe care îl deține se duc pe mâncare, după cum a declarat în cadrul interviului. O ședință la cabinetul Oanei Lis este 100 de lei deoarece vedeta știe ce înseamnă ca cineva să aibă nevoie de terapie, dar să nu aibă suficienți bani.

Oana Lis a mai spus că a cheltuit mulți bani pe medicamentele soțului ei. Din acest motiv a ajuns chiar să nu mai aibă suficienți pentru nevoile ei.

“Mi s-a întâmplat să nu-mi iau tampoane, și aveam nevoie, era o nevoie urgentă pentru o femeie, și nu am avut bani. Am preferat să-i cumpăr lui pastile.

Nevoile unui om cu probleme e normal să le pui înaintea ta pentru că sunt niște probleme grave., a mai explicat Oana Lis pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: