Life

Oana Lis a ajuns la limita sărăciei și nu-i poate plăti tratamentul lui Viorel Lis: „Mai am bani doar de mâncare și atât”

Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. După ce și-a amanetat verigheta ca să-i poată cumpăra un scaun cu rotile lui Viorel Lis, este nevoită să ceară ajutorul oamenilor pentru a avea bani de tratament.
12.08.2022 | 12:27
Oana Lis a ajuns la limita saraciei si nui poate plati tratamentul lui Viorel Lis Mai am bani doar de mancare si atat
Oana Lis a cerut ajutorul oamenilor pentru a-i putea plăti tratamentul lui Viorel Lis. Foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis trece printr-una din cele mai grele perioade din viață. De ani buni, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate pe care soția a făcut tot posibilul să le țină sub control. Totuși, de trei săptămâni, starea fostului edil s-a degradat considerabil, iar aceasta s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul oamenilor pentru a-i asigura tratamentul necesar.

Oana Lis a apelat la ajutorul oamenilor. Nu mai are bani pentru tratamentul lui Viorel Lis

Au existat multe zvonuri conform cărora Oana Lis, mult mai tânără decât Viroel Lis, a început o relație cu aceasta pentru situația lui financiară. Timpul a demonstrat, însă, că situația este cu totul alta, iar psihologul a rămas alături de soțul său în cele mai negre perioade ale vieții lui.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a fostului edil a început să se degradeze în urmă cu trei ani. De atunci, stă mai mult prin spitale decât acasă, iar Oana ar fi dispusă de orice sacrificiu pentru a-i fi bine acestuia.

De trei săptămâni, Viorel Lis se simte și mai rău, a ajuns într-un centru pentru recuperare, iar soția lui a recurs la un  gest extrem din iubire, și-a amanetat verigheta pentru a-și permite să-i cumpere un scaun cu rotile. 

ADVERTISEMENT

Însă, are nevoie de mai mulți bani, deoarece pensia fostului primar al Capitalei, în valoare de 3500 de lei, nu ajunge decât pentru a achiziționa tratamentul necesar pentru trei zile.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient.

ADVERTISEMENT

Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu“, a declarat Oana, pentru Click.ro. 

„Mai am bani doar de mâncare și atât”

Oana Lis a mărturisit că se simte copleșită. A renunțat la cabinetul său psihologic pentru a-l îngriji pe Viorel Lis, însă costurile sunt mai mari decât își poate permite.

ADVERTISEMENT

„Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dar 2500 de lei pe niște bări de care sa se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!

Să fii cu dizabilități în România, e nenorocire mare ca nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în doua-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării! Am făcut acea postare pentru că m-am simțit copleșită”, a mai spus Oana Lis.

Cu greu, vedeta a făcut o postare pe Facebook în care a anunțat că va face public contul său bancar, ca cei care își doresc să-i fie alături. Oana apelează la cei pe care i-a ajutat, de-a lungul timpului, Viorel Lis și îi roagă să-i doneze orice sumă, astfel încât să-i poată asigura în continuare tratamentul și recuperarea.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”