Life

Oana Lis a anunțat că va deveni mamă: „Mi-am luat un certificat de părinte adoptator”

07.12.2020 | 19:19
Oana Lis a anuntat ca va deveni mama Miam luat un certificat de parinte adoptator
ADVERTISEMENT

Oana Lis a făcut încă un pas important pentru a deveni mamă adoptivă. Soția fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a anunțat că a obținut certificatul de părinte adoptator.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 21 de ani și, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, au reușit să reziste în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Porumbeii nu au făcut până acum un copil, chiar dacă Oana și-a dorit din toată inima să devină mamă. Nevasta lui Viorel Lis a vorbit de mai multe ori despre această doleanță, mai ales după ce s-a vehiculat în presă că nu ar putea avea copii.

Oana Lis, tot mai aproape să devină mamă adoptivă

Soția lui Lis spune că a făcut pași importanți pentru a deveni mamă adoptivă, iar visul ei se va îndeplini în curând.

ADVERTISEMENT

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă.

Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Adopția este un proces care durează, dar o să spun atunci când o să am un copil în brațe. Nu îmi place sa vorbesc despre asta, pentru că e in așteptare. Dar sunt încrezătoare, că trebuie să și facem să se întâmple”, a mai spus vedeta la postul de televiziune respectiv.

„Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a adăugat blondina.

ADVERTISEMENT