Life

Oana Lis a petrecut singură de ziua onomastică. Cu ce cadou s-a revanșat Viorel Lis

07.01.2021 | 22:00
ADVERTISEMENT

Oana Lis și-a petrecut ziua onomastică într-un mod inedit și a ales să se delecteze de una singură, fără prieteni, familie sau petreceri. Soția lui Viorel Lis a cutreierat străzile Capitalei și a mers prin locurile exclusiviste cu care este obișnuită. 

Chiar dacă a ales să aibă o zi cât mai liniștită, Oana Lis nu a uitat de soțul ei, care o aștepta acasă, și l-a răsplătit cu o mică atenție de la cofetărie.

ADVERTISEMENT

Oana Lis (41 de ani) a declarat că îi lipsesc petrecerile alături de prieteni, însă evită aglomerațiile pentru a-și proteja soțul care, pe lângă vârsta destul de înaintată (76 de ani), suferă și de alte boli, care i-ar putea fi fatale dacă s-ar infecta cu coronavirus.

Oana Lis a petrecut singură de ziua onomastică. Cu ce cadou s-a revanșat Viorel Lis

Oana Lis a ales să-și petreacă ziua onomastică într-un mod diferit, chiar ndacă era obișnuită cu petrecerile și prezența multor persoane în jurul ei. Blondina se ferește de astfel de evenimente pentru a-i proteja sănătatea soțului ei, care se confruntă cu mai multe probeme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Soția fostului primar al Capitalei s-a răsfățat prin oraș, iar la final a mers la o cofetărie și i-a cumpărat lui Viorel Lis o prăjitură, pentru a-i face cinste de ziua ei. Legat de cadoul primit de la soț, Oana a declarat că acesta îi va da bani pentru a-și cumpăra ceva.

„Mă duc să îi iau o prăjitură să îi fac cinste și lui Viorel. A luat pensia, o să îmi dea niște bani din pensia lui. Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale.Cadouri am primit mai mult virtuale, urări foarte multe de la oamnei dragi, dar și de la oameni mai puțin aprpiați de pe internet, oameni care nu credeam că se gândesc la mine. M-am bucurat și mă bucur de fiecare mesaj, de fiecare energie bună care vine spre mine”, a spus Oana Lis la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Lis îl ferește pe soțul ei de COVID-19

Chiar dacă s-a bucurat în liniște de ziua ei, soția lui Viorel Lis tânjește după petrecerile din trecut, care sunt istorie acum, în plină pandemie. Oana Lis a declarat că îi este dor de aceste adunări, însă tot ce contează acum este să-și protejeze soțul, cae suferă de mai multe afecțiuni, printre care și la nivel respirator.

„Înainte mă petreceam mult mai frumos, astăzi m-am scos singură în oraș, am mâncat ceva bun. Mi-e dor de petrecerile de dinainte, nu pot să spun că sunt în culmea fericirii, dar fiecare zi e frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea așa cum e. Doamne ajută să am toată viața bani să ies singură în oraș. Când eram mică eram foarte rușinoasă.

ADVERTISEMENT

Am observat la multor femei le este jenă să se ducă singure undeva. Dar psihologia m-a învățat să mă obișnuiesc să stau singură. Mă bucur de singurătatea mea. Este normal să mă feresc de prieteni perioada asta pentru a-l proteja pe Viorel cât voi mai putea”, a declarat Oana pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT