Life

Oana Lis, adevăratul motiv pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „Putea să fie cu probleme”

Oana Lis a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a avut niciodată copii cu Viorel Lis. Fostul edil și-ar fi dorit.
26.06.2024 | 10:14
Oana Lis adevaratul motiv pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis Putea sa fie cu probleme
De ce nu și-a dorit Oana copii cu Viorel Lis. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis și-a deschis sufletul și a vorbit despre începutul relației cu Viorel Lis, dar și despre motivul pentru care nu a au avut niciodată copii. Cel mai mare sprijin al fostului edil nu are regrete.

De ce nu au avut Oana și Viorel Lis copii

Oana și Viorel Lis și-au început relația pe vremea când fostul edil avea deja 54 de ani. Pe atunci, el mai fusese căsătorit de două ori și cu fiecare soție avusese câte un copil, un băiat și o fată.

ADVERTISEMENT

Cu Oana Lis formează un cuplu de peste 25 de ani și chiar dacă mulți nu le-au dat șanse, au demonstrat că iubirea care i-a legat este reală. Acum, când fostul primar este bolnav, soția lui îi este alături necondiționat.

Oana a ajuns să vândă lucruri din casă, doar pentru a-i asigura tratamentul. Recent, ea și-a deschis sufletul și a vorbit despre adevăratul motiv pentru care nu au avut niciodată copii. Chiar dacă Viorel Lis și-a dorit, ea nu a fost sigură. Chiar și căsătoria a venit la 10 ani de la începutul relației.

ADVERTISEMENT

„Viorel și-a dorit copil cu mine, la începutul relației. Eu nu am vrut, din cauza familiei în care am trăit. Mă gândeam că nu o să fiu un model bun, oare ce o să fie. Încă nu eram pregătită și așa a fost alegerea mea la momentul respectiv.

Nici nu știam că o să stau atât de mult timp cu Viorel la momentul respectiv. Nici eu nu am știut, fiind diferență de vârstă și chiar și cu un bărbat de vârsta ta, nu știi ce îți aduce viața, ce se întâmplă”, a declarat Oana Lis, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, vedeta se teme că poate ar fi avut un copil cu care nu se putea descurca, mai ales în situația actuală. „Puteam să avem un copil acum și putea să ne fie un sprijin sau putea să fie un copil cu probleme, cum vedem acum tinerii pe ce drumuri au luat-o și să fie o grijă în plus pentru mine”, a subliniat Oana Lis.

Ce a învățat de la Viorel Lis

În plus, Oana Lis a explicat ca nu are regrete, lucru pe care l-a învățat de la soțul său. Ajuns la 81 de ani, Viorel Lis este împăcat cu orice a făcut în viață, bun sau rău. Iar soția să îl admiră pentru tărie.

ADVERTISEMENT

„Eu mă uit la Viorel și multe lecții le învăț de la el. La 81 de ani, el nu are regrete și da, poate că anumite lucruri le-ar fi putut face mai bine dacă ar fi știut. El își asumă toate deciziile, mai puțin bune sau proaste. Are o stare bună psihică, emoțională și este minunat.

Este minunat să ajungi la 81 de ani și să nu ai regrete, dar nu pentru că ai luat decizii bune sau proaste, ci pentru că ți le asumi. Au fost deciziile tale”, a completat Oana Lis.

ADVERTISEMENT