Life

Oana Lis, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis: „Nu credeam că o să fie așa greu”

Oana Lis a spus adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Viorel Lis. Fostul edil trece printr-o perioadă grea.
26.09.2021 | 16:52
Oana Lis adevarul despre problemele de sanatate ale lui Viorel Lis Nu credeam ca o sa fie asa greu
ADVERTISEMENT

Oana Lis a spus adevărul despre problemele de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis. Ultimul an a fost greu pentru cei doi, din moment ce fostul edil a avut probleme serioase.

Viorel Lis a fost absent din lumea showbiz-ului o perioadă. Partenera lui de viață a explicat cum se mai simte soțul ei și ce probleme a întâmpinat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Oana Lis, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut primele dezvăluiri despre problemele de sănătate ale soțului ei. Viorel Lis nu s-a simțit bine în ultima vreme, mai ales că a stat foarte mult în casă din cauza pandemiei de COVID-19. Ț

Soția fostului edil a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că Viorel Lis a fost afectat de sedentarism și nu prea mai poate să meargă bine.

ADVERTISEMENT

Fostul politician are și o vârstă destul de înaintată (77 de ani), astfel că nu este o perioadă ușoară pentru el. Faptul că a stat mult timp închis în casă i-a accentuat problemele pe care le avea deja

„Se plimbă săracul prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi.

ADVERTISEMENT

Nu mai poate să mai meargă bine din cauza sedentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a declarat Oana Lis la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a fost operat de colecist. Medicii au declarat atunci că fostul primar nu ar mai fi avut vreo șansă la viață dacă nu ar fi intervenit imediat.

ADVERTISEMENT

Oana Lis face tot posibilul pentru ca soțul ei să se simtă mai bine și are grijă să-i ofere tot ce are nevoie. Fostul edil face tratamente și speră că starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

În august, Oana Lis a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, care este starea soțului ei. Aceasta a precizat că Viorel Lis nu mai poate ieși din casă fără ea și trebuie ținut sub observație.

„El e încă bolnav. Nu are o boală care trece, sunt chestii care trebuie ținute sub observație. Viorel e dependent de mine. Nu poate ieși din casă fără mine. 

De multe ori aveam gânduri negre ba că mor eu, ba că moare Viorel. Mă gândeam cine se ocupă de înmormântare. Nu este ușor, dar cu ajutorul credinței reușesc să am forță”, a declarat Oana Lis pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT